Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: Για εμάς δεν υπάρχει κράτος “Βόρεια Μακεδονία”! ΒΙΝΤΕΟ


Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κατακεραύνωσε συλλήβδην το λεγόμενο "συνταγματικό τόξο" για την συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας πως για εμάς τους Εθνικιστές δεν υπάρχει σήμερα και ούτε θα υπάρξει ποτέ κράτος "Βόρεια Μακεδονία".
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε αρχικά πως σε πείσμα των συστημικών ύβρεων και αποκλεισμών η Χρυσή Αυγή είναι η τρίτη πολιτική δύναμη και τυγχάνει ευρείας και θερμής αποδοχής από τον Ελληνικό Λαό.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, αφού έκανε λόγο για το παράδοξο της τωρινής Βουλής με τους βουλευτές πολλαπλής χρήσεως, ανέλυσε τις ενέργειες του Εθνικιστικού Κινήματος ενάντια στην συμφωνία των Πρεσπών, οι οποίες απερρίφθησαν από την πατριδοκάπηλη ΝΔ.
Απαντώντας στον Πάνο Καμμένο ως απόγονος Μακεδονομάχων και όχι κομιτατζήδων, σημείωσε πως αν ήθελε να αποτρέψει την προδοσία της Μακεδονίας, θα έπρεπε να αποχωρήσει από την κυβέρνηση την άνοιξη και όχι όταν ήταν πια πολύ αργά. Επιπλέον, στην πρόταση της Χρυσής Αυγής για διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την συμφωνία των Πρεσπών ουδείς "πατριώτης" απάντησε.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής έκανε εκτενή αναφορά στην επίσκεψη Τσίπρα στην Τουρκία και στις νέες υποχωρήσεις στις διεκδικήσεις του Ερντογάν. Σημείωσε πως την ώρα που οι τούρκοι επικήρυξαν τους 8 πραξικοπηματίες, ο δολοφόνος του Σολωμού Σολωμού, ο Κενάν Ακίν, παραμένει ασύλληπτος.
Ο Τσίπρας δεν απάντησε στην προσβολή της εθνικής κυριαρχίας, στην εξίσωση της μουσουλμανικής μειονότητας στην Θράκη με την Ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη και τα ανταλλάγματα που ζήτησε ο Ερντογάν με τους μουφτήδες στην Θράκη για την επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης. Ο πρωθυπουργός δεν είπε τίποτα για τους τουρκικούς διωγμούς, για το casus belli και τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στο Αιγαίο.
Αφού εξιστόρησε τις ενέργειες του ΝΑΤΟ ενάντια στα εθνικά συμφέροντα, ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του στον Αγώνα των Ελλήνων αγροτών, οι οποίοι είναι η τελευταία γραμμή αμύνης του Έθνους.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατέληξε πως η Χρυσή Αυγή λέει ΟΧΙ στην είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και για τους Έλληνες Εθνικιστές δεν θα υπάρξει ποτέ κράτος με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία".
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: