Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Γιάννης Λαγός: Αδιάσειστα στοιχεία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας που δεν θέλουν να ακούγονται! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός παρέθεσε κατά την ομιλία του στην Βουλή αδιάσειστα στοιχεία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, τα οποία ενοχλούν το "συνταγματικό τόξο" και δεν θέλουν να ακούγονται.
Αρχικά, επισήμανε την υποκρισία και το θέατρο του παραλόγου του αποκόμματος Καμμένου που κουβάλησε μέχρι εδώ την κυβέρνηση του Τσίπρα για να πουλήσει την Μακεδονία μας και τώρα παριστάνουν τους "μακεδονομάχους".
Στην συνέχεια ο Συναγωνιστής Λαγός κατέδειξε τις συντονισμένες ενέργειες της Χρυσής Αυγής για την ακύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, οι οποίες όμως απορρίφθηκαν από τους πατριδοκάπηλους της ΝΔ που χαριεντίζονταν με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ.
Ακολούθως, ο Γιάννης Λαγός κατέθεσε αδιάσειστα στοιχεία για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Ενδεικτικά στην απογραφή του 1904 καταγράφηκαν 634 χιλιάδες Έλληνες και 385 χιλιάδες Βούλγαροι. Επιπλέον, στην απογραφή του 1926 από την Κοινωνία των Εθνών καταγράφηκαν 1.340 χιλιάδες Έλληνες, 77 χιλιάδες Βούλγαροι και 2 χιλιάδες μουσουλμάνοι.
Δεν καταγράφηκε ποτέ ούτε ένας "μακεδόνας", αφού οι Μακεδόνες είναι Έλληνες! Επιπροσθέτως, το 1944 η κυβέρνηση Ρούζβελτ διακήρυττε πως οποιαδήποτε αναφορά σε "μακεδονικό έθνος αποτελεί συγκεκαλυμμένο μανδύα εναντίον της Ελλάδος".
Όλα αυτά όμως τα ξέχασαν οι εθνομηδενιστές που πρόδωσαν την Μακεδονία, καταλήγοντας πως όταν έρθει η ώρα της Χρυσής Αυγής αυτή η προδοτική συμφωνία θα πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: