Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Πρώτο κόμμα στους Έλληνες Αγρότες η Χρυσή Αυγή - Δεύτερο κόμμα στην Ελληνική Νεολαία!


Ως εξαιρετικά ανησυχητικά για το καθεστώς κρίνονται τα ποιοτικά στοιχεία της δημοσκοπήσεως της Metron Analysis, τα οποία προφανώς και δεν θα τύχουν την πρέπουσας δημοσιότητας για... ευνόητους λόγους.
Έτσι, πέρα από το 9,1% που έλαβε το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών στην εκτίμηση ψήφου, αλλά και το 69% στην απόρριψη της Συμφωνίας των Πρεσπών, έχουμε και την κατανομή των ψηφοφόρων κατά ηλικία και επαγγελματική ενασχόληση για να προβληματίσει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας.
Στην πρώτη κάρτα, λοιπόν, που ασχολείται με την ηλικιακή κατανομή των ψηφοφόρων, η Χρυσή Αυγή είναι δεύτερη πολιτική δύναμη στην Ελληνική Νεολαία, δηλαδή στους ψηφοφόρους από 17 έως 34 ετών, λαμβάνοντας 15,9% έναντι 15,4% του Σύριζα που έρχεται τρίτος.

Πρόκειται για την πραγμάτωση, αυτού που εγκαίρως είχε προλέξει η ανάλυση καθεστωτικής ιστοσελίδας όπου σημειωνόταν ότι «δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακόμη ότι το επαναστατικό υπερεγώ της νέας γενιάς στρέφεται προς τη “Χρυσή Αυγή”, όπως ακριβώς μετά τη μεταπολίτευση στρεφόταν προς την αριστερά», δηλαδή ότι ο Εθνικισμός καθίσταται πλέον η επιλογή της Ελληνικής Νεολαίας.
Το δεύτερο στο οποίο αξίζει να εγκύψουμε είναι η κατανομή των ψηφοφόρων κατά επαγγελματική ενασχόληση, όπου η Χρυσή Αυγή αναδεικνύεται ΠΡΩΤΟ κόμμα στους Έλληνες Αγρότες με ποσοστό 21,9% έναντι 18,9% της ΝΔ και μόλις 10,3% του Σύριζα.

Τα δύο παραπάνω στοιχεία μας δείχνουν αδιάψευστα ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μέλλον αυτού του τόπου, αφού παρά την πολεμική ενός ολόκληρου καθεστώτος πρωτεύει στη Νέα Γενιά και την Ελληνική Αγροτιά, δηλαδή στους δύο τομείς που είναι ευθέως συνδεμένοι με τον πυρήνα του Έθνους μας, το οποίο αρνείται να παραδοθεί σε πείσμα των ταγών της παγκοσμιοποίησης.
Αυτός είναι και ο λόγος που τον τελευταίο καιρό αναβιώνει η καθεστωτική λύσσα κατά της Χρυσής Αυγής, η οποία μετουσιώνεται σε ύβρεις, λάσπη και κακοστημένες επιχειρήσεις προβοκάτσιας. Η άνοδος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, όμως, είναι αναπόφευκτη, οπότε ας μην κουράζονται αδίκως.
Κώστας Αλεξανδράκης

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: