Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΣΟΚ στο καθεστώς από τις δημοσκοπήσεις μετά τις Πρέσπες: 9,1% η Χρυσή Αυγή στο “Βήμα” με 27 έδρες - 9,2% στο “Documento”!

ΣΟΚ στο καθεστώς από τις δημοσκοπήσεις μετά τις Πρέσπες: 9,1% η Χρυσή Αυγή στο “Βήμα” με 27 έδρες - 9,2% στο “Documento”!
Δύο δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν σε δύο εκ διαμέτρου πολιτικά και ιδεολογικά αντίθετες εφημερίδες σπέρνουν τον πανικό στο καθεστώς των εθνομηδενιστών και των νεοφιλελεύθερων, καθώς συνηγορούν στο ίδιο συμπέρασμα: Η Χρυσή Αυγή καλπάζει!
Όπως έχουμε πολλάκις επαναλάβει και τώρα ομολογούν ακόμα και οι συστημικές εταιρείες δημοσκοπήσεων και φυλλάδες η επικύρωση της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών με την συνενοχή όλου του "δημοκρατικού τόξου" και με μόνη φωνή Εθνικής Αντίστασης την Χρυσή Αυγή αφύπνισε όλους τους Έλληνες.
Οι προδομένοι Έλληνες σε ολόκληρη την Χώρα και δη στην Μακεδονία στρέφονται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή, καθώς αναγνωρίζουν πως είναι η ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη που θέλει και μπορεί να ακυρώσει την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, η Metron Analysis σε δημοσκόπηση που δημοσιεύει το "Βήμα" καταγράφει στην εκτίμηση ψήφου:
ΝΔ 37,2%
Σύριζα 25,1%
Χρυσή Αυγή 9,1%
Πασόκ 7%
ΚΚΕ 6,1%
Λεβέντης 2,7%
Ποτάμι 1,9%
Ανέλ 1,3%
Πέρα από το γεγονός πως η Χρυσή Αυγή είναι αδιαμφισβήτητα ο τρίτος πόλος της πολιτικής ζωής του τόπου το "Βήμα" επισημαίνει: "Η Χρυσή Αυγή παρουσιάζει σημαντική άνοδο, μάλιστα σε ορισμένες περιοχές της Μακεδονίας έχει διψήφιο ποσοστό, προσελκύει κυρίως άνδρες ηλικίας 17-34 ετών και έχει μεγαλύτερη διείσδυση στους γεωργούς, οι οποίοι δείχνουν εξαιρετικά χαμηλή εμπιστοσύνη στο σύστημα".

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκτίμηση εδρών η Χρυσή Αυγή καταλαμβάνει 27 έδρες στην νέα Βουλή, συγκροτώντας έτσι μια δυναμική Εθνικιστική Κοινοβουλευτική Ομάδα.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η δημοσκόπηση της "Vox pop Analysis", η οποία δημοσιεύεται στην εφημερίδα "Documento".
Η εν λόγω δημοσκόπηση που καταγράφει εκρηκτική άνοδο 1,1% για την Χρυσή Αυγή μέσα σε 4 μήνες δίνει στα κόμματα:

ΝΔ 29,5%
Σύριζα 27,5%
Χρυσή Αυγή 9,2%
Πασόκ 4,8%
ΚΚΕ 3,5%
Ένωση Κεντρώων 1,9%
Ανέλ 0,9%
Ποτάμι 0,7%
Καθίσταται σαφές πως ΟΛΟΙ πια γνωρίζουν ότι η Χρυσή Αυγή στις ερχόμενες εκλογές θα είναι ξεκάθαρα τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά και με μια ισχυρή Κοινοβουλευτική Ομάδα που θα συνταράξει το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: