Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Άγρια καταστολή και χημικά κατά Πατριωτών στην Πτολεμαΐδα από τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ: Φώναξαν «προδότες» στη Γεροβασίλη

«Προδότες» φώναξαν οι Έλληνες της Πτολεμαΐδας και στην Γεροβασίλη - Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά οι συριζαίοι. 


Σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρεθούν αυτοί που ξεπούλησαν την Μακεδονία ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές, θα γίνονται δέκτες έντονων αποδοκιμασιών από τον Ελληνικό Λαό.

Την σκυτάλη των λαϊκών κινητοποιήσεων πήρε η Πτολεμαΐδα, στην οποία σημειώθηκαν επεισόδια κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας κατοίκων για την επίσκεψη της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη στην περιοχή για την ορκωμοσία των αποφοίτων της Σχολής Πυροσβεστικής.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν «προδότες», «η Μακεδονία είναι Ελληνική», «γερά-γερά στα χνάρια του Μελά» και «Τσίπρα προδότη», όταν συγκρούστηκαν με τις ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, που βρισκόταν από νωρίς εκεί, για να αποκλείσουν το ενδεχόμενο οι διαδηλωτές να φτάσουν προς το σημείο που βρισκόταν η Γεροβασίλη.
Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκε ένας πολίτης σοβαρά στο κεφάλι, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας καθώς και ένας αστυνομικός.
Οι σύγχρονοι Εφιάλτες και Νενέκοι που υπέγραψαν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών θα «γεύονται» τις συνέπειες των ποταπών πράξεών τους και θα γίνονται στόχος έντονων αποδοκιμασιών από τους Έλληνες που δεν κάνουν κανέναν συμβιβασμό για την Ελληνικότητα της Μακεδονία ΜΑΣ!
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Περισσότερες φωτογραφίες:









http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: