Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

«Βόμβα» Τσουκάτου: «Μου ζήτησαν από το ΠΑΣΟΚ να γυρίσω ξανά στο κόμμα»!

«Βόμβα» Τσουκάτου: «Μου ζήτησαν από το ΠΑΣΟΚ να γυρίσω ξανά στο κόμμα»!
Σε κατάσταση τρικυμίας στο κλεφτοΠΑΣΟΚ μετά τις νέες αποκαλύψεις του Τσουκάτου για τις μίζες της Siemens που μπήκαν στα «μαύρα ταμεία» του κόμματος. Σε τέτοιον βαθμό, μάλιστα, ώστε να μην τολμούν να πουν τίποτα γι’ αυτή την καταιγίδα της ξεφτίλας.
Όμως, ο Θεόδωρος Τσουκάτος δεν σταμάτησε εκεί, αλλά «έδωσε στεγνά» και την μετά τον Σημίτη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, την υποκρισία και την συνενοχή της, καθώς στο δικαστήριο κατέθεσε έγγραφα με προσωπικές επιστολές του Γιάννη Ραγκούση και του ίδιου του Γιώργου Παπανδρέου την τριετία 2008-2010, οι οποίοι ζητούσαν από τον Θόδωρο Τσουκάτο να τακτοποιήσει την συνδρομή του για να ξαναγίνει μέλος του κόμματος, ενώ του είχαν αποστείλει και την κάρτα μέλους!
Μόνο ως «ξένο σώμα», λοιπόν, δεν θεωρούσαν τον Τσουκάτο στο ΠΑΣΟΚ, ακόμη και μετά την παραίτηση του «μέντορά» του Κώστα Σημίτη, αλλά αντιθέτως του ζήτησαν να ξαναγίνει μέλος.
Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ο τότε πασόκος Ραγκούσης βρίσκεται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ, με ό,τι μπορεί να συνεπάγεται αυτό για την πασοκοποίηση στον πιο «βρώμικο» βαθμό του κόμματος που έχει σήμερα στα χέρια του την διακυβέρνηση της Χώρας.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: