Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Λ. Φουντούλης: Η Ευρωπαϊκή Ένωση επέβαλε την Συνθήκη των Πρεσπών - ΒΙΝΤΕΟ


Κατά την συζήτηση στην ολομέλεια του ευρωκοινοβουλίου με τον Πρωθυπουργό της Φινλανδίας και στην συζήτηση σχετικά με το μέλλον της Ενώσεως, έλαβε τον λόγο ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης. Στην παρέμβαση του καταδίκασε την άθλια τακτική εκ μέρους των ηγετών της Ε.Ε. να προσπαθούν με κάθε μέσο να επιβάλλουν τις ιδεολογικές τους εμμονές στους Λαούς της Ευρώπης, αδιαφορώντας για την βούληση τους. Χαρακτηριστικό δε παράδειγμα η Συμφωνία των Πρεσπών και ο τρόπος με τον οποίο αυτή επιβλήθηκε στους Έλληνες.
Ολόκληρο το κείμενο:
"Η Ευρωπαϊκή Ένωση κύριε Πρωθυπουργέ αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Το κυριότερο όμως είναι η πατερναλιστική αντίληψη που τείνει να εδραιωθεί σε πολλές από τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Οι ηγέτες της Ενώσεως λειτουργούν σαν να κατέχουν εκείνοι την απόλυτη αλήθεια και προσπαθούν να επιβάλλουν την ιδεολογία τους στους πολίτες. Πολλές από τις αποφάσεις των ηγετών είναι μη αναστρέψιμες, δημιουργώντας στους Πολίτες την αίσθηση πως ο δημοκρατικός έλεγχος μέσω των εκλογών είναι ανώφελος.
Χαρακτηριστικό και πολύ πρόσφατο παράδειγμα η συμφωνία των Πρεσπών, η οποία μάλιστα χαιρετίστηκε από το σύνολο των ευρωπαίων ηγετών. Ο Ελληνικός Λαός εξέφρασε την ξεκάθαρη αντίθεση του, όμως η κυβέρνηση Τσίπρα αδιαφόρησε δημιουργώντας τετελεσμένα. Συντασσόμενη η Ευρώπη πίσω από την συμφωνία αυτή, περιφρονεί την βούληση των Ελλήνων, εμφανίζεται δε ως εχθρική προς τα ελληνικά συμφέροντα.
Θα ήθελα να υπενθυμίσω τόσο σε εσάς όσο και στους υπόλοιπους ηγέτες της Ενώσεως, και ιδιαιτέρως στον κύριο Τσίπρα, πως η εξουσία σας πηγάζει από τον Λαό και έχει ισχύ μόνο όσο ο Λαός συνεχίζει να την εγκρίνει. Σύντομα όμως, θα διαπιστώσετε πως η εκ μέρους σας απαξίωση των Ευρωπαϊκών Εθνών θα αφυπνίσει τους πολίτες και θα τους κάνει να σκεφτούν Εθνικά".

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: