Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Αλβανός μεγαλέμπορος ηρωίνης συνελήφθη στο Ηράκλειο!

Απανωτές οι επιτυχίες της ΕΛΑΣ κατά των πρεζεμπόρων. Αλήθεια, ποιοί τους εμπόδιζαν στο παρελθόν; Στο στόχαστρο των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών βρισκόταν από μέρες ένας  34χρονος Αλβανός που διακινούσε σημαντικές ποσότητες ηρωίνης, κοκαΐνης και ναρκωτικών χαπιών στα μπαρ και τα κλαμπ του Δήμου Ηρακλείου. Μετά από πολυήμερη παρακολούθηση, τους οδήγησε στο σπίτι του Έλληνα συνεργού του.

Πρόκειται για έναν 56χρονο, στην κατοικία του οποίου έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί με οργανωμένη επιχείρηση και πέρασαν και στους δυο χειροπέδες. Κατά την διάρκεια της έρευνας που ακολούθησε, βρέθηκαν 15 γραμμάρια ηρωίνης και ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική ιατρική συνταγή. Όμως, οι μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών εντοπίστηκαν αργότερα, στο σπίτι του Αλβανού.

Εκεί, κατασχέθηκαν τρία κιλά και 32 γραμμάρια ηρωίνης σε μορφή «βράχου» και σε σκόνη, 84 γραμμάρια κοκαΐνης, 450 ναρκωτικά χάπια, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, σύνεργα για τον θρυμματισμό και τη νόθευση ηρωίνης και κοκαΐνης και το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 34χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών. Ακόμη, κατασχέθηκαν τα έσοδα από τις πωλήσεις ύψους 3.290 ευρώ και το «δίδυμο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.


Πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: