Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Ρατσιστική επίθεση πακιστανών σε Έλληνες οπαδούς - Τα ΜΑΤ έσωσαν τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ

Ρατσιστική επίθεση πακιστανών σε Έλληνες οπαδούς - Τα ΜΑΤ έσωσαν τους λαθρομετανάστες! ΒΙΝΤΕΟ
Για άλλη μία φορά οι πακιστανοί, παρέα με τους «αλληλέγγυους» και με τις πλάτες του Κράτους κατέκλυσαν το κέντρο των Αθηνών, προκαλώντας και ασχημονώντας εναντίον του οποιουδήποτε βρισκόταν στο δρόμο τους.
Φτάνοντας στην Ομόνοια, και έχοντας ως εφόδιο ότι ήταν περίπου τρεις χιλιάδες άτομα, είδαν μπροστά τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι αριθμούσαν μερικές εκατοντάδες. Πέρα από το γεγονός ότι οι πακιστανοί αισθάνθηκαν ασφάλεια από την αριθμητική υπεροχή τους είδαν επίσης μαύρες μπλούζες και τους πέρασαν για Χρυσαυγίτες. Επιπλέον αυτών είδαν και τον δικέφαλο αετό, ξεκάθαρα χριστιανικό σύμβολο, που προφανώς λειτούργησε ως «κόκκινο πανί» για τους φανατικούς ισλαμιστές.

Έτσι ο πακιστανικός όχλος επέλεξε να επιτεθεί, προκειμένου να λιντσάρει τους Έλληνες μέσα στην Ομόνοια. Το τελικό αποτέλεσμα, βεβαίως, δεν ήταν το επιθυμητό για αυτούς, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τους πήραν στο κυνήγι και χρειάστηκε η πλάτη του κράτους για να διασωθούν οι λαθρομετανάστες.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο βίντεο, τα ΜΑΤ είχαν σαφέστατες εντολές να προστατέψουν με κάθε τρόπο τους λαθρομετανάστες. Έτσι την στιγμή που πακιστανός επιτίθεται με κοντάρι που είχε πάνω του την πράσινη σημαία του Ισλάμ σε άοπλο Έλληνα, οι δυνάμεις των ΜΑΤ προσπερνάνε τον παράνομο από όλες τις απόψεις λαθρομετανάστη και επιτίθενται στον Έλληνα.
Ξεκάθαρα βλέπουμε, λοιπόν, έναν προκλητικό όχλο παράνομων λαθρομεταναστών, ο οποίος επιχειρεί να λιντσάρει Έλληνες με την βοήθεια των αρχών. Αυτός ο ξεκάθαρος ρατσισμός κατά των Ελλήνων θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει και όλοι ξέρουμε πως μόνο με την Χρυσή Αυγή μπορεί να επιτευχθεί η νομιμότητα και να σταματήσουν αυτά τα αίσχη που συμβαίνουν ακόμα και στο κέντρο των Αθηνών.
http://www.xryshaygh.com

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Αν και Γαυρος εκ γεννετης gate 4 και τα πακιστανικα μυαλα στα καγκελα!!ετσι!!!