Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Δίωξη εναντίον του Εθνικού Ιεράρχη Αμβρόσιου στήνουν οι γραικύλοι! Στόχος να τον φιμώσουν

Δίωξη εναντίον του Εθνικού Ιεράρχη Αμβρόσιου στήνουν οι γραικύλοι! Στόχος να τον φιμώσουν
Με βάση τις μαρτυρίες και τις καταγγελίες κάποιων ομοφυλόφιλων ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος παραπέμπτεται σε δίκη με την κατηγορία την υποκίνηση βίας και κατάχρηση του εκκλησιαστικού αξιώματός του.
Αιτία είναι οι πύρινοι εκκλησιαστικοί λόγοι ενάντια στα αντίχριστα νομοσχέδια περί ομοφυλοφίλων που πέρασε η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ, με την βοήθεια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠαΣοΚ.
Προτροπή σε βία λένε οι κατήγοροι του Αμβρόσιου, όμως οι περισσότεροι έχουν παρελάσει κάτω από τα πανό που γράφουν «ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ» και ουδέποτε έχει ασκηθεί κάποια δίωξη.
Κατάχρηση του αξιώματός του λένε, αλλά ουδείς ασχολήθηκε με τους συνδικαλιστές της ΕΡΤ, που ενώ πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό πραγματοποιούν «στάση εργασίας» όταν είναι να προβληθεί η θέση της τρίτης πολιτικής δύναμης του τόπου.
Συνεπώς, δεν είναι η τήρηση των νόμων που οδηγεί στην δίωξη κατά του Αμβρόσιου, αλλά η εξυπηρέτηση πολιτικών και άλλων συμφερόντων, τα οποία θέλουν τους Ιεράρχες άλαλους και άβουλους να ακολουθούν τις επιταγές της Παγκοσμιοποίησης.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: