Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Γ. Λαγός: Ο Καμμένος καταδιώκει την Χαρά Νικοπούλου, επειδή είναι αποσπασμένη στην Χρυσή Αυγή! ΒΙΝΤΕΟ


Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το απύθμενο θράσος Κοντονή και Παρασκευόπουλου που τολμούν και μιλούν την ώρα που όλοι οι εγκληματίες αποφυλακίζονται και συνεχίζουν να δολοφονούν αθώους πολίτες. Επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή εκφράζει τον βουβό πόνο των ανώνυμων πολιτών που υφίστανται τις συνέπειες της εγκληματικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σημείωσε ακόμη πως η ανάγκη για αποσυμφόρηση των φυλακών δημιουργήθηκε, επειδή οι ελληνικές φυλακές κατακλύζονται από λαθρομετανάστες και αλλοδαπούς εγκληματίες σε ποσοστό 75%. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγνωρίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα λαθρομεταναστών και αριστερών τρομοκρατών, αλλά δεν σέβεται το δικαίωμα του Ελληνικού Λαού που αναζητά το στοιχειώδες αίσθημα ασφάλειας.
Εν συνεχεία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον δήθεν πατριώτη υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και στην άνανδρη συμπεριφορά του προς την ηρωίδα δασκάλα της Θράκης, Χαρά Νικοπούλου. Ως γνωστόν η Χαρά Νικοπούλου επιτελεί εθνικό έργο, διατηρώντας μάλιστα μια στέγη παιδιών στην Ροδόπη σε ένα εγκαταλελειμμένο φυλάκιο του Ελληνικού Στρατού.
Όπως προκύπτει από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ίδια ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Καμμένος της δήλωσε πως δεν θα προχωρήσει στην ανάκληση αδείας για το φυλάκιο και θα σταματήσει να την καταδιώκει, αν αποχωρήσει από την Χρυσή Αυγή!
Ο μόνος λόγος δηλαδή που παρενοχλείται από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ είναι, επειδή είναι αποσπασμένη στην Χρυσή Αυγή!
Ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε πως παρά τις διώξεις η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να αγωνίζεται για ιδεώδη, για την Ελλάδα και την Ορθοδοξία, τιμώντας την αυξανόμενη στήριξη του Ελληνικού Λαού.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: