Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Μεγαλειώδης αντικατοχική διαδήλωση από την Νεολαία του ΕΛΑΜ - Μόνο οι Κύπριοι Εθνικιστές αντιστέκονται στο ψευδοκράτος

Μεγαλειώδης αντικατοχική διαδήλωση από την Νεολαία του ΕΛΑΜ - Μόνο οι Κύπριοι Εθνικιστές αντιστέκονται στο ψευδοκράτος
Εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές συμμετείχαν σήμερα στη μεγάλη αντικατοχική εκδήλωση του Μετώπου Νεολαίας με αφορμή την επέτειο της ανακήρυξης του ψευδοκράτους. Η περήφανη νεολαία της Πατρίδας μας πορεύτηκε στους κεντρικότερους δρόμους της Λευκωσίας, διαδηλώνοντας εναντίον της κατοχής και απαιτώντας την απελευθέρωση των σκλαβωμένων μας εδαφών.

Παράλληλα, στάλθηκε το μήνυμα στην πολιτική ηγεσία της Κύπρου, πως όσοι ονειρεύονται λύσεις τύπου ομοσπονδίας θα βρουν μπροστά τους την εθνικιστική νεολαία. Στο πέρασμα της Εθνικιστικής φάλαγγας, η βουλή σείστηκε από συνθήματα που αφορούσαν την κατάργηση της εορτής του ενωτικού δημοψηφίσματος, διατρανώνοντας το μήνυμα πως η μοναδική πηγή εθνικής αντίστασης στην Κύπρο σήμερα είναι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο.

Η πορεία κατέληξε στο οδόφραγμα του Λήδρα Πάλας, όπου απέναντι στον κατακτητή, προς πείσμα όλων, υψώθηκαν εκατοντάδες ελληνικές σημαίες. Την ίδια ώρα η νεολαία των υπόλοιπων κομμάτων (με όσους τους ακολούθησαν και δεν πήγαν στις καφετέριες) «καταδίκασε» το ψευδοκράτος με «δυναμικές» συναυλίες παρέα με τους κατακτητές.

Σήμερα, δόθηκε ένα ακόμη μήνυμα. Σήμερα ακούστηκε η περήφανη ελληνική φωνή της νεολαίας μας. Της νεολαίας που δεν λυγίζει, της νεολαίας που δεν συμβιβάζεται, της νεολαίας που αντιστέκεται, της νεολαίας που αγωνίζεται!

Διαβάστε περισσότερα στο elamcy.com
Μόνο το ΕΛΑΜ αντιστέκεται στο ψευδοκράτος
Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο καταδικάζει την επέτειο ανακήρυξης του ψευδοκράτους, που έγινε με σκοπό την νομιμοποίηση των τετελεσμένων της κατοχής.
Δυστυχώς σήμερα, 34 χρόνια μετά, Κυβέρνηση και τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα επιδιώκουν με τον διακανονισμό τύπου Ομοσπονδίας, να χαρίσουν αναγνώριση στο ψευδοκράτος, διαγράφοντας την εισβολή και την συνεχιζόμενη κατοχή.
Τελευταία φωνή αντίστασης είναι το Ε.ΛΑ.Μ. που αντιστέκεται με σθένος στην οποιαδήποτε δήθεν λύση Ομοσπονδίας.

Γεάδης Γεάδη, Εκπρόσωπος Τύπου Εθνικού Λαϊκού Μετώπου

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: