Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Ο Αρχηγός και Βουλευτές της Χρυσής Αυγής στο πλευρό των πλημμυροπαθών στην Μάνδρα Αττικής - Βίντεο, Φωτορεπορτάζ


Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος μαζί με τους Συναγωνιστές Βουλευτές Χρήστο Παππά, Ηλία Παναγιώταρο και Ελένη Ζαρούλια επισκέφθηκαν σήμερα την πληγείσα από τις πλημμύρες περιοχή της Μάνδρας Αττικής, όπου θρηνήσαμε 15 συμπολίτες μας.


Οι Συναγωνιστές είδαν ιδίοις όμμασι το μέγεθος της καταστροφής, για την οποία ευθύνεται ένα αναίσθητο και ανάλγητο κράτος. Να σημειωθεί πως κανείς πολιτικάντης δεν τόλμησε να επισκεφθεί τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής, την φτωχολογιά η οποία επλήγη από την θεομηνία.


Οι κάτοικοι της Μάνδρας υποδέχτηκαν με θέρμη τους Συναγωνιστές και εξέφρασαν την δίκαιη αγανάκτησή τους για την εγκατάλειψή τους από την Πολιτεία.


Κλιμάκιο Συναγωνιστών βρίσκεται μέχρι αυτήν την ώρα στην περιοχή και μοιράζει μπουκάλια με νερό, καθώς έχει διακοπεί η υδροδότηση.


Τέλος, να τονίσουμε για ακόμη μια φορά την αισχρή συνωμοσία της σιωπής των καναλιών, καθώς ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου και το κλιμάκιο των βουλευτών πέρασε δίπλα από τους δημοσιογράφους του Alpha και του Star, οι οποίοι έκαναν πως δεν τον είδαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια: