Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Έχετε δει θύμα “ρατσιστικής” επίθεσης να σκάει στα γέλια; ΒΙΝΤΕΟ


Πλημμύρισαν χθες τα ρεπορτάζ σε ιστοσελίδες και κανάλια για την επίθεση που δέχθηκε χθες στο σπίτι η οικογένεια του μικρού αφγανού Αμίρ. Η επίθεση είναι προφανώς καταδικαστέα όπως και κάθε πράξη βίας στο σύνολό της και όχι κατά περίπτωση και με επιλεκτική ευαισθησία.
Να σημειωθεί πως όλα τα κόμματα καταδίκασαν την επίθεση και ο ίδιος ο Τσίπρας μάλιστα πήρε τηλέφωνο την μητέρα. Άραγε έκανε το ίδιο με τους Ευέλπιδες ή με τα παληκάρια που ξυλοκοπήθηκαν από τα αριστερά τάγματα εφόδου, επειδή κρατούσαν μια σημαία, είχαν ένα αρχαιοελληνικό τατουάζ ή φορούσαν μια μπλούζα με το "Μολών Λαβέ";
Επιστρέφοντας στο συμβάν σύμφωνα με μαρτυρίες της οικογενείας των αφγανών άγνωστος πέταξε πέτρες κι ένα μπουκάλι μπύρας στο τζάμι του υπνοδωματίου και το έσπασε. Εμείς αναρωτιόμαστε για δυο γεγονότα που προφανώς θα τα εξακριβώσουν οι αστυνομικές αρχές:
Το χαρτόνι που έγραφε με παιδικά στρογγυλά γράμματα "Φύγε από εδώ στο χωριά σου, φύγε" πού το άφησε ο δράστης;
Και τέλος και για αυτό αξίζει να δείτε το βίντεο έχετε δει ποτέ μάνα να περιγράφει πώς πέφτουν πέτρες στο δωμάτιο των παιδιών της και να σκάει στα γέλια;
Αυτό το βίντεο γιατί δεν προβλήθηκε; Προφανώς δεν μπορούσε να κολλήσει με το όλο υποβλητικό σκηνικό της επίθεσης, του ρατσισμού και του φόβου που πούλησαν χθες τα κανάλια, γι΄αυτό ο εξοργισμένος ρεπόρτερ λέει στον μεταφραστή: Πες της να μην γελάει, όλο γελάει!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: