Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Γιώργος Φουντούλης - Μανώλης Καπελώνης: ΠΑΡΟΝΤΕΣ! Φωτορεπορτάζ από την συγκλονιστική τελετή Τιμής και Μνήμης στους Αθάνατους Συναγωνιστές


Με μια σεμνή τελετή, όπως αρμόζει στους νεκρούς Ήρωες του Κινήματος, χιλιάδες Εθνικιστές τίμησαν τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη.




Η τελετή ξεκίνησε με τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των δύο Συναγωνιστών που δολοφονήθηκαν άνανδρα πριν 4 χρόνια από τους αριστερούς τρομοκράτες έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο.



4 χρόνια μετά το ανθελληνικό κράτος δεν έχει κάνει καμία ανάκριση, καμία σύλληψη για την τιμωρία των παρακρατικών δολοφόνων.


Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, πατέρας του Γιώργου, τόνισε πως δεν λύγισε μετά την θρασύδειλη δολοφονία και ως πολιτικός στρατιώτης πήρε την θέση του γιου του στον Αγώνα για Πατρίδα και Ελευθερία.

Ο Αλέξανδρος Γέροντας, ο Συναγωνιστής που τραυματίστηκε βαριά από τις σφαίρες των τρομοκρατών, αλλά στάθηκε όρθιος, σημείωσε πως ο χρόνος έχει σταματήσει στην Λεωφόρο Ηρακλείου και πως όλοι οφείλουμε να συνεχίσουμε τον Αγώνα του Γιώργου και του Μάνου.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος, ο οποίος τόνισε πως ένοχοι δεν είναι μόνο οι άνανδροι δράστες, αλλά ένα ολόκληρο βρώμικο μιντιακό σύστημα που το βράδυ της δολοφονίας έκανε λόγο για "ξεκαθάρισμα λογαριασμών".


Αναφέρθηκε στην θλιβερή αντισυγκέντρωση 20 περίπου επαγγελματιών "αντιφασιστών" που διαλύθηκαν πριν την έναρξη της τελετής και επισήμανε πως 4 χρόνια μετά δεν έχει διεξαχθεί ούτε μία ανάκριση για την σύλληψη των παρακρατικών δολοφόνων. Τόνισε πως οι νέες Θερμοπύλες του σύγχρονου Ελληνισμού βρίσκονται στην Λεωφόρο Ηρακλείου όπου ο Γιώργος Φουντούλης άνοιξε θαρραλέα τα χέρια του μπροστά στους δολοφόνους και τους είπε: "Εδώ είμαι για την Ελλάδα και την Πίστη".



Στην θέση των δύο Νεκρών Ηρώων τώρα βρίσκονται χιλιάδες Έλληνες Εθνικιστές που συνεχίζουν ακάθεκτοι όπως προστάζει και το σύνθημα που βγήκε από το στόμα του ανώνυμου Χρυσαυγίτη: "Γιώργο και Μάνο ακούστε εκεί ψηλά, τα αδέλφια σας κρατάνε για πάντα τα στενά"!


Μέσα σε κλίμα συγκίνησης οι χιλιάδες Συναγωνιστές αφού τήρησαν ενός λεπτού σιγής, έψαλλαν σε στάση προσοχής τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Ακολούθησε πορεία χιλιάδων Εθνικιστών με αναμμένες δάδες προς το κοιμητήριο του Νέου Ηρακλείου, την τελευταία κατοικία των Αθάνατων αδερφών μας.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: