Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Κράτος Ρουβίκωνα: Εξευτέλισαν και τον Ελληνικό Στρατό οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές - Μπούκαραν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και έφυγαν ανενόχλητοι! ΒΙΝΤΕΟ

Κράτος Ρουβίκωνα: Εξευτέλισαν και τον Ελληνικό Στρατό οι παρακρατικοί αναρχοκομμουνιστές - Μπούκαραν στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και έφυγαν ανενόχλητοι! ΒΙΝΤΕΟ
Οι παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ εισέβαλαν στο Πεντάγωνο και έφυγαν σαν κύριοι - ΚΑΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ!
Μια πρωτοφανής αθλιότητα και πρόκληση εναντίον του Ελληνικού Στρατού πραγματοποιήθηκε σήμερα από το παρακρατικό μπουλούκι του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς 20 μέλη του "Ρουβίκωνα" εισέβαλαν σήμερα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Πεντάγωνο!
Οι παρακρατικοί στέλνοντας το μήνυμα πως είναι κράτος εν κράτει με τις πλάτες του ΣΥΡΙΖΑ μπήκαν από την κεντρική είσοδο ανενόχλητοι, παρά το γεγονός ότι υπήρχε ασφάλεια στο σημείο, πέταξαν φυλλάδια στα σκαλιά της εισόδου του υπουργείου και έφυγαν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ όπως ακριβώς μπήκαν!
Σε ανακοίνωση τους στον γνωστό παρακρατικό ιστότοπο Indymedia αναφέρουν ότι επέλεξαν την ημέρα του Πολυτεχνείου, «μια παρέμβαση ενάντια στο κράτος, το βαθύ κράτος» επειδή «ο στρατός, με τη μορφή του μηχανισμού πλέον παρά με τη μορφή κλίκας προσώπων, συνεχίζει να διατηρεί κεντρική θέση στο βαθύ κράτος κι έτσι είναι ο πλέον κατάλληλος να συμβολιστούν πάνω του το σύνολο των ιμπεριαλιστικών και γεωπολιτικών στρατηγικών που το βαθύ κράτος καθορίζει σε βάθος δεκαετιών (και όχι τετραετιών)».
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στην κυριολεξία διαλύσει τα πάντα Πατρίδα, Οικογένεια, Θρησκεία, Θεσμούς και Αξίες και επόμενος στόχος είναι ο τιμημένος Ελληνικός Στρατός.
Το Γραφείο Τύπου της Χρυσής Αυγής εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Μάταια περιμέναμε από τον βατραχάνθρωπο Πάνο Καμμένο να βάλει την στολή παραλλαγής με τα παράσημα και τις πουλάδες των ΟΥΚ και να συντρίψει τους αναρχοκομμουνιστές εισβολείς: αφού κατέλαβε το ΥΠΕΘΑ ο Ρουβίκωνας φανταζόμαστε τι θα γίνει αν εισβάλλουν στη χώρα οι τούρκοι... ξεφτίλες, άκαπνοι και επικίνδυνοι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ".
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: