Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Πού είναι τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής που ισχυρίζονται οι προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες;

Πού είναι τα οπλοστάσια της Χρυσής Αυγής που ισχυρίζονται οι προστατευόμενοι ψευδομάρτυρες;
Με ένα καυστικό σχόλιο στην στήλη "Ριπές" ο Χρήστος Μπολώσης αναδεικνύει τα ψέματα των ψευδομαρτύρων, καθώς και το μίσος των επαγγελματιών αντιφασιστών κατά της Χρυσής Αυγής.
Οπλισμός, μνημόσυνο και μίσος
α. Μάρτυρας, του οποίου η φωνή αλλοιώθηκε (!), κατέθεσε ότι η Χρυσή Αυγή διέθετε βαρύ οπλισμό. Αυτό σημαίνει, αν έχει πάει στρατιώτης, ότι η Χρυσή Αυγή διέθετε όλμους, πολυβόλα και αντιαρματικά. Ότι δεν μας είπε πού βρίσκεται ή πού εξαφανίστηκε όλος αυτός ο δύσχρηστος οπλισμός λίγη σημασία έχει. 
β. Ο «Ριζοσπάστης» πανηγυρίζει για τα 100 χρόνια της «Οχτωβριανής Επανάστασης» («πραξικόπημα» το λένε μερικοί). Τι ακριβώς γιορτάζει; Την έναρξη ή τη λήξη; Γιατί εμάς μας φαίνεται σαν το εκατοντάχρονο μνημόσυνο του από μακρού αποδημήσαντος εις τον σοβιετικό παράδεισο κομμουνισμού;
y. Γράφει και σχεδόν πανηγυρίζει εβδομαδιαία εφημερίδα διότι η μητέρα ενός εκ των δύο δολοφονηθέντωv μελών της Χρυσής Αυγής δήλωσε ότι στη μνήμη του γιου της γίνεται προσκλητήριο μισούς και διχασμού. Ενώ οι εκδηλώσεις για τον άτυχο Παύλο Φυσσα είναι εκδηλώσεις αγάπης και ενότητος.

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: