Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Τριπλή τουρκική πρόκληση στα Ίμια: Την κατέγραψε σε βίντεο Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - ΒΙΝΤΕΟ


Τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι τούρκοι πραγματοποίησαν τριπλή πρόκληση στα Ίμια, προφανώς για να… ευχαριστήσουν τους συριζαίους που άφησαν τον Τσαβούσογλου να περιοδεύσει στην Θράκη και συντόμως θα υποδεχτούν τον Ερντογάν..
Το γαϊτανάκι των προκλήσεων ξεκίνησε όταν ένα ελληνικό Super Puma ξεκίνησε πτήσεις πάνω από τα Ίμια και την Καλόλιμνο προκειμένου να βοηθήσει σε έρευνες για τη διάσωση των λαθρομεταναστών και η τουρκία σε απάντηση έστειλε F-16 τα οποία παρενόχλησαν το ελληνικό Super Puma.
Η δεύτερη σημειώθηκε στις 07:59 όταν ένα τουρκικό πολεμικό ελικόπτερο AB-412 πραγματοποίησε υπέρπτηση στα 30 μέτρα πάνω από τα Ιμια, ενώ στη συνέχεια βγήκε από το FIR Αθηνών.
Λίγες ώρες αργότερα στις 9:41 σημειώθηκε η δεύτερη πρόκληση όταν ένα τύπου Agusta Bell τουρκικό ελικόπτερο πραγματοποίησε υπερπτήση στα 260 μέτρα πάνω από τα Ιμια και στη συνέχει εξήλθε του FIR Αθηνών.
Όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο, η κυβέρνηση και ο Πάνος Καμμένος, συνέχισαν την παρακαταθήκη του Σημίτη και του Πάγκαλου (περιέργη σύμπτωση: Και οι αναλογίες βάρους είναι ίδιες περίπου) και δεν έκαναν απολύτως τίποτα, ευχαριστώντας τους "αμερικανούς" και φροντίζοντας για την αποσιώπηση, όσο ήταν δυνατόν, της είδησης.
Δείτε το βίντεο:
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: