Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η «Ελληνική Αυγή» ήρθε για να μείνει: Τοποθέτηση του Συναγωνιστή Α. Ματθαιόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ

Η «Ελληνική Αυγή» ήρθε για να μείνει: Τοποθέτηση του Συναγωνιστή Α. Ματθαιόπουλου στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης - ΒΙΝΤΕΟ
Κατά τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης για τις δημαιρεσίες, ξεκίνησαν και οι πρώτες φαιδρότητες από δημοτικούς συμβούλους. Συγκεκριμένα οι επικεφαλής των συνδυασμών που στηρίζονται από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και Κ.Κ.Ε. δήλωσαν πως δε θα πρέπει η Ελληνική Αυγή να συμμετέχει στις διάφορες επιτροπές, διότι στηρίζεται από τη Χρυσή Αυγή, που χαρακτήρισαν σαν εγκληματική οργάνωση.
Οι κύριοι πήραν και την απάντησή τους από τον εκλεγμένο Δημοτικό Σύμβουλο Θεσσαλονίκης, Ματθαιόπουλο Αρτέμη, που τους παρότρυνε να τοποθετηθούν πολιτικά και να μην παριστάνουν τους εισαγγελείς, βγάζοντας τελεσίδικες αποφάσεις, με βάση τα πολιτικά τους συμφέροντα.
Οι κύριοι αυτοί με την συμπεριφορά τους αποδεικνύουν και το πώς αντιλαμβάνονται τη Δημοκρατία τους αλλά και την ψήφο, εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων και χιλιάδων Θεσσαλονικέων, που έδωσαν στην πόλη τους το 8% στην Ελληνική Αυγή. Έπειτα πρόσθεσε πως η Ελληνική Αυγή δε θα στηρίξει κανένα υποψήφιο από καμία παράταξη.
Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, βιάστηκε να απαντήσει, χρησιμοποιώντας καθαρά λόγο με πολιτική σκοπιμότητα, αφού δεν ήθελε να “δυσαρεστήσει” τους κυρίους της Αριστεράς, που ζητούσαν κάτι καθ’ όλα παράνομο και αντιδεοντολογικό. Άλλωστε ο κύριος Αβραμόπουλος είχε δημοσιεύσει προεκλογικά ένα άρθρο, με το οποίο καλούσε σε συστράτευση όλες τις παρατάξεις ενάντια στη Χρυσή Αυγή… αυτός ο κύριος θα μας διδάξει δημοκρατία.
Μάλιστα κατά τη διάρκεια των ψηφοφοριών όλες οι παρατάξεις είχαν γίνει ένα μεγάλο “πηγαδάκι” γελώντας και φωνάζοντας… φυσικά για ακόμη μία φορά απέδειξαν τις “μεγάλες” διαφορές τους, τις οποίες επιστρατεύουν μόνο μπροστά από τους τηλεοπτικούς φακούς για να κοροϊδέψουν τον ελληνικό λαό.
Η Ελληνική Αυγή ήρθε για να μείνει και να ασκήσει πραγματική και έντονη αντιπολίτευση και ξέρουμε πως αυτό δυσαρεστεί πολλούς… όμως εμείς αποδεικνύουμε πως τιμούμε την ψήφο του Ελληνικού λαού, διότι είμαστε οι μόνοι που έχουμε το καλό αυτού στην πρώτη θέση της πολιτικής μας ατζέντας.
Πηγή: xathess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: