Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τους ξεμπροστιάζει ο Γερμανικός Τύπος: Η κυβέρνηση «δουλεύει» τους Έλληνες για την οικονομία

Τους ξεμπροστιάζει ο Γερμανικός Τύπος: Η κυβέρνηση «δουλεύει» τους Έλληνες για την οικονομία
Οι βασικοί άξονες της κυβερνητικής προπαγάνδας σχετικά με την οικονομία, εστιάζονται στο δήθεν «πρωτογενές πλεόνασμα», το οποίο δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα λογιστικό τρικ και στην περιβόητη «έξοδο από τα μνημόνια», η οποία είναι ουσιαστικώς είναι απλώς μία αλλαγή στο όνομα του επόμενου μνημονίου.
Σε αυτή την προπαγανδιστική προσπάθεια, η κυβέρνηση έχει την αγαστή συνεργασία των αργυρώνητων ΜΜΕ, τα οποία αναμεταδίδουν τα κυβερνητικά ψεύδη, με αντάλλαγμα είτε χάρισμα θαλασσοδανείων, είτε με δημόσιο έργα που λαμβάνουν αφειδώς οι παράνομες εργοδοσίες τους.
Αποκαλυπτική είναι σχετικά με το συγκεκριμένο ψεύδος και το εύρος του η γερμανική εφημερίδα, Neue Osnabrücker Zeitung, η οποία μιλώντας για το χρηματοδοτικό κενό, που εν τέλει θα οδηγήσει στο επόμενο μνημόνιο, γράφει: «Το πολύ 900 εκατομμύρια, ακούγεται δειλά από την Αθήνα. Περισσότερα από τα διπλά, δηλαδή 2 δισεκατομμύρια, υπολογίζει η τρόικα. Ποιον να πιστέψουμε; Λογικά, την απάντηση θα πρέπει να την γνωρίζει η Αθήνα. Όμως η καχυποψία απέναντι στην Ελλάδα είναι δικαιολογημένη, μιας και στα οικονομικά υπάρχει μια, ας το πούμε, χαλαρή σχέση με την αλήθεια...»
Με αυτή την «χαλαρή σχέση με την αλήθεια», κυβέρνηση και εργολάβοι, προσπαθούν να υφαρπάξουν την ψήφο του Ελληνικού Λαού. Το αντάλλαγμα είναι σαφές: Υπερφορολόγηση για τον Λαό και τα κέρδη στους «νταβατζήδες».
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: