Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Δημήτρης Κουκούτσης: Παράνομη η απαγόρευση μνημοσύνου στον Μελιγαλά !!! (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με το νομοσχέδιο για την διαδικασία επιλογής υποψηφίων δικαστών και εισαγγελέων για το Δικαστήριο της Ε.Ε.

Ο Συναγωνιστής κατήγγειλε την απάθεια της προδοτικής συγκυβέρνησης, τονίζοντας το επαίσχυντο περιστατικό όπου ο Μιλοσόσκι, ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Σκοπίων, σήκωσε τη σημαία με το αστέρι της Βεργίνας στον Όλυμπο. Πράξη που υποδηλώνει ότι η μνημονιακή χούντα έχει ξεπουλήσει το όνομα της Μακεδονίας μας.

Στην συνέχεια, ο Βουλευτής Μεσσηνίας εξιστόρησε την τραγική ιστορία ανθρώπου που έμεινε ορφανός από πατέρα στην σφαγή του Μελιγαλά και που φέτος, για πρώτη φορά, δεν μπόρεσε λόγω των αδικαιολόγητων απαγορεύσεων της αστυνομίας να τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο του πατέρα του.
Στο άκουσμα του περιστατικού, ο πρόεδρος Δριβελέγκας έσπευσε άμεσα να διακόψει τον Συναγωνιστή, καθώς η Αλήθεια πονάει και σύμφωνα με τα κόμματα εξουσίας δεν πρέπει να ακούγεται στον ελληνικό λαό την ίδια στιγμή που βουλευτές του «αντισυνταγματικού» τόξου δεν διακόπτονται σχεδόν ποτέ.
Όσον αφορά το νομοσχέδιο, θυμίζοντας τις παράνομες διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής, τόνισε πως η πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης αντικατοπτρίζεται και στα ευρωπαϊκά δικαστήρια.
Η Χρυσή Αυγή κρίνει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση στη σημερινή της μορφή δεν προσφέρει τίποτα πλέον, δεν εγγυάται τίποτα, δεν βοηθά τους λαούς και τα έθνη της Ευρώπης, γιατί πλέον μιλάμε για μια Ευρώπη δύο ταχυτήτων όσον αφορά την ισονομία, την ισοπολιτεία των εθνών και των ανθρώπων που την αποτελούν.
xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: