Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Νεκρός Έλληνας φορολογούμενος που περίμενε στην ουρά να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ

Η Χούντα του Μνημονίου σκοτώνει: Νεκρός Έλληνας φορολογούμενος που περίμενε στην ουρά να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ
Είναι γνωστό και αντιληπτό από όλους πως η Χούντα του Μνημονίου διαπράττει μια γενοκτονία εις βάρος του Ελληνικού Λαού με τις ασφυκτικές οικονομικές πολιτικές που οδηγούν στην ανεργία, στην απελπισία και χιλιάδες συμπολίτες μας καθημερινά στην αυτοκτονία.
Σήμερα γράφτηκε ακόμη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία μας, καθώς το ανάλγητο καθεστώς έβαψε τα χέρια του με το αίμα ενός 70χρονου Έλληνα που άφησε την τελευταία του πνοή στην ατέλειωτη ουρά για να πληρώσει το χαράτσι του ΕΝΦΙΑ.
Συγκεκριμένα ο ηλικιωμένος συμπατριώτης μας στην Άνω Τούμπα Θεσσαλονίκης λιποθύμησε περιμένοντας στην ουρά για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Όμως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου και ο θάνατός του, ανακοινώθηκε λίγο πριν τη 13.00 το μεσημέρι.
Ο 70χρονος που περίμενε στην ουρά σε τραπεζικό υποκατάστημα της οδού Λαμπράκη στην Άνω Τούμπα, μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου έγιναν όλες οι προσπάθειες από τους γιατρούς για να τον επαναφέρουν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο άτυχος άντρας λιποθύμησε λίγο μετά τις 11.00 ενώ περίμενε έξω από την τράπεζα, μαζί με δεκάδες άλλους φορολογούμενους.
Ο τραγικός θάνατος του συμπατριώτη μας προστίθεται στην ατέλειωτη και συνεχώς αυξανόμενη λίστα των θυμάτων του Μνημονίου.
Σύντομα ο Ελληνικός Λαός θα κληθεί μέσω των εκλογών να αποτινάξει από πάνω του τα δεσμά της μνημονιακής Χούντας Σαμαρά.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: