Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Βέβηλοι ΕΚΑΨΑΝ την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ σε ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ !!!


Μια άσχημη έκπληξη περίμενε χθες το πρωί τους νηπιαγωγούς και τους γονείς των παιδιών που πηγαίνουν στο 2ο Νηπιαγωγείο του Πύργου, όταν είδαν να έχει βεβηλωθεί η Ελληνική σημαία που βρισκόταν στο κοντάρι του προαυλίου….
Σύμφωνα με το patrisnews: Άγνωστοι, φέρεται πως κατά τη διάρκεια της νύχτας, πυρπόλησαν την Ελληνική σημαία, αφού εισήλθαν στον χώρο του νηπιαγωγείου, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε από την νηπιαγωγό, στην αστυνομία, λίγο μετά τις 9 χθες το πρωί.
Κανείς δεν γνωρίζει τα αίτια που οδήγησαν τους άγνωστους ή τον άγνωστο δράστη να προχωρήσει σε αυτή του την πράξη, πάντως η κίνηση αυτή, χαρακτηρίστηκε από όλους τους γονείς απαράδεκτη, ειδικά όταν συμβαίνει στον χώρο ενός σχολείου που φιλοξενούνται μικρά παιδιά.
Το περιστατικό φαίνεται να έγινε μεταξύ της προχθεσινής ημέρας μέχρι και τα ξημερώματα της χθεσινής, καθώς το νηπιαγωγείο είχε ολοκληρώσει το ωράριο εργασίας του από την περασμένη Τετάρτη το μεσημέρι, με τις αστυνομικές αρχές να ενεργούν προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών.

makeleio.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: