Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΓΡΕΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ!

Ο Δημήτρης Κουκούτσης τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου για τον εκτρωματικό αντιρατσιστικό νόμο.

Συγκεκριμένα, μίλησε για την κρίση της ηθικής και αξιών που ζούμε σήμερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κόμμα εξουσίας, πλέον, επιθυμεί την ολική φίμωση επιβεβαιώνοντας την δουλική του υποταγή στην νέα τάξη. Με την ΝΔ είναι απόλυτα σύμφωνοι στο κεντρικό κομμάτι του νομοσχεδίου που είναι η φίμωση.

Οι 38 της ΝΔ θα βρουν λόγο να ψηφίσουν το νομοσχέδιο και θα πουν μετά, όπως η Πιπιλή, ότι δεν καταλάβαιναν ακριβώς τι ψήφιζαν. Το νομοσχέδιο αποτελεί ένα συνονθύλευμα παρεμβάσεων ξένων κέντρων εξουσίας.

Αυτό που δημιουργεί είναι η προσβολή του ατομικού δικαίωματος της ελευθερίας της έκφρασης. Με ένα γενικό και απροσδιόριστο όρο καταπολέμησης του ρατσισμού και της ξενοφοβίας στην ουσία ποινικοποιεί απόψεις και αντιλήψεις.

Με λίγα λόγια, η συγκυβέρνηση του Μνημονίου διώκει τους πολιτικούς της αντιπάλους χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο. Στην πράξη ποινικοποειταί μια απλή διατύπωση γνώμης έως και μια αντίληψη.
Ο Αντώνης Γρέγος τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με το "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο.

Αρχικά, συνεγχάρη τους Συναγωνιστές που εκλέχθηκαν στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια ανά την επικράτεια, καθώς ο ίδιος δεν έχει την δυνατότητα να παρέστη σε οποιαδήποτε κομματική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής. Δικαίωμα που του έχει αφαιρεθεί αντισυνταγματικά από την χούντα Σαμαρά – Βενιζέλου.

Χαρακτήρισε το νομοσχέδιο άθλιο, ρατσιστικό, ανθελληνικό και ανήθικο. Υποκρύπτει ένα αβυσσαλέο μίσος εναντίον του ελληνισμού και ειδικά εναντίον των θυμάτων του Ποντιακού ελληνισμού και της Μικρασιατικής καταστροφής. Η μνημονιακή κυβέρνηση έχει διαπράξει εκατοντάδες εγκλήματα κατά του ελληνικού έθνους, όπως διαφθορά, λαθρομετανάστευση, ανεργία και χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών. Το νομοσχέδιο αποτελεί μέρος αυτών των εγκλημάτων.

Οι στόχοι του είναι η ισλαμοποίηση της Ελλάδος, η φυλετική αλλοίωση του πληθυσμού της χώρας, η ερημοποίηση αγροτικών περιοχών και η γκετοποίηση των μεγάλων αστικών κέντρων φέρνοντας εκατομμύρια λαθρομετανάστες.

Το νομοσχέδιο πολεμάει τις βασικές αξίες του ελληνισμού, όπως η Πατρίδα, η Θρησκεία και η Οικογένεια.
 http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: