Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ… ΕΝΑΝ ΝΕΚΡΟ!


Γράφει ο Αντίοχος

Είναι πλέον βέβαιο –ακόμα και στον πιο κακόπιστο- ότι η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής πνέει τα λοίσθια και πως στη Μεγάλη Δίκη που έρχεται θα τους πάρουμε τα… σώβρακα! Επιπροσθέτως, παρά τις λυσσασμένες επιθέσεις των βρωμιαραίων, η Χρυσή Αυγή όχι μόνο αντέχει, αλλά ανεβάζει και τα ποσοστά της.

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες, έχουν πολλαπλασιαστεί οι προκλήσεις των κάθε λογής κόκκινων σκυλιών του Σαμαρά και του συστήματος, με αφορμή την επέτειο του συμβάντος με τον Φύσσα και είναι προφανής η προσπάθειά τους, να προκαλέσουν τους εθνικιστές, με κάθε τρόπο. Ο διακαής τους πόθος, είναι να έχουν τουλάχιστον έναν νεκρό, έναν νέο Φύσσα, για να ξαναρχίσουν την «Χρυσαυγειάδα» και να εντείνουν την κρατική και παραδικαστική καταστολή της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με τις εντολές που έχουν πάρει από την αμερικάνικη πρεσβεία και το εδώ κλιμάκιο της CIA, που οργανώνει και συντονίζει τις προκλήσεις.

Από την άλλη, τα ΜΜΕ των διαπλεκόμενων ολιγαρχών (αυτών των μεγαλοαπατεώνων που παίρνουν από τα κρατικά ταμεία δανεικά κι αγύριστα…), για να δικαιολογήσουν τις αρπαχτές, προσπαθούν εναγωνίως να βρουν ένα περιστατικό με στελέχη, μέλη ή και απλούς ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής (κι ας είναι άσχετο με την πολιτική), για να κάνουν την τρίχα… τριχιά.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, προσοχή! Να μην πέσουμε στην παγίδα τους! Και ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στις προβοκάτσιες!
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: