Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ο πολιτικός... πολιτισμός του Κοινοβουλίου χωρίς τη Χρυσή Αυγή


Με την είσοδο του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή στη Βουλή των Ελλήνων, ο πόλεμος λάσπης εις βάρος του Κινήματος εντάθηκε, λαμβάνοντας τρομακτικές διαστάσεις. Μία εκ των συνηθέστερων κατηγοριών εις βάρος της Χρυσής Αυγής ήταν και είναι πως απαξιώνει τη Βουλή και υποβιβάζει το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού.
Μετά από ένα έτος αντισυνταγματικής πολιτικής δίωξης ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, με τον Αρχηγό της τρίτης πολιτικής δύναμης της χώρας και έξι ακόμη βουλευτών της στις φυλακές Κορυδαλλού, η ατμόσφαιρα εντός του κοινοβουλίου αποδεικνύει περίτρανα πως οι κατηγορίες οι οποίες εκτοξεύονταν από τους νταβατζήδες της καθεστωτικής ενημέρωσης και από τα συνεταιράκια του αντισυνταγματικού τόξου ήσαν πέρα ως πέρα συκοφαντικές και βεβαίως μη ανταποκρινόμενες στην πραγματικότητα.
Ο διάλογος ο οποίος ακολουθεί, αποτελεί ένα δείγμα μονάχα των κωμικοτραγικών σκηνών οι οποίες εξελίσσονται εντός της Βουλής των Ελλήνων, την ίδια χρονική περίοδο κατά την οποία ο Ελληνικός Λαός δοκιμάζεται σκληρά από τα επαχθή φορολογικά μέτρα της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά:
Νεράτζης: Το θέμα έχει κριθεί από το ΣτΕ
Κωνσταντοπούλου: Και από το πρωτοδικείο Ηρακλείου που έχει άλλη άποψη.
Νεράτζης: Σταματήστε ενόψει της προγαμιαίας προετοιμασίας σας
Κωνσταντοπούλου: Είστε εκτεθειμένος
Νεράτζης: Εσείς είστε έκθετη και ξέρετε γιατί
Κωνσταντοπούλου: Κατεβείτε από τη θέση σας δεν σας επιτρέπει το ήθος να είστε πρόεδρος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας. Γελοιοποιείτε το θεσμό
Νεράτζης: Με εμπνέετε.
Σκηνές όπως αυτή, δεν αποτελούν εξαίρεση αλλά τον κανόνα του εξευτελισμού της πολιτικής ζωής του τόπου. Ουδείς βεβαίως έχει το θάρρος να κατηγορήσει τα κόμματα της διαφθοράς και της διαπλοκής, διότι όλα στην Ελλάδα λειτουργούν «αρμονικά» με τη μισή κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής στη φυλακή και το σύνολό της, κατηγορούμενη για «σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης».
Ο διάλογος που παρουσιάστηκε θα μπορούσε να προκαλέσει γέλιο. Στην ουσία όμως, αντικατοπτρίζει κατά τρόπο ακριβή και σαφή την δεινή θέση στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας, συνεπεία της ανικανότητας ενός πολιτικού συστήματος το οποίο έχει ανάγει σε μείζονα αρμοδιότητά του να διευρύνει τα προκλητικά του προνόμια σε σχέση με την πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού που εξαθλιώνεται.
Ας μην τρέφουν λοιπόν καμία αυταπάτη οι Έλληνες και οι Ελληνίδες: δεν είναι η Χρυσή Αυγή εκείνη που ευτελίζει τους θεσμούς, αλλά είναι σίγουρα η Χρυσή Αυγή εκείνη που έβγαλε τα άπλυτα των διεφθαρμένων κομμάτων και στελεχών του αντισυνταγματικού τόξου στη φόρα, καθιστώντας τον Ελληνικό Λαό κοινωνό των ραδιουργιών και μεθοδεύσεών τους εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.
Ευάγγελος Καρακώστας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: