Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Τελείωσαν τα ψέμματα: ο Ελληνικός Λαός δεν εμπιστεύεται τους νταβατζήδες της «ενημέρωσης»

Τελείωσαν τα ψέμματα: ο Ελληνικός Λαός δεν εμπιστεύεται τους νταβατζήδες της «ενημέρωσης»
Έρευνα εταιρείας, αποδεικνύει πως το συντριπτικό κομμάτι της ελληνικής κοινής γνώμης γυρίζει την πλάτη στα ψεύδη των συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, καναλιών και εφημερίδων.
Τούτο βεβαίως είχε καταδειχθεί και από την υπόθεση της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής, η οποία ελλείψει ενοχοποιητικών στοιχείων βασίστηκε στην επικοινωνιακή προσπάθεια των ελεγχόμενων καθεστωτικών μέσων, να σηκώσουν το βάρος της εκστρατείας κατά του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών. Παρά όμως τον συνεχή και ακατάπαυστο βομβαρδισμό συκοφαντιών και λάσπης, οι συμπατριώτες μας αγνόησαν τις υστερικές κραυγές των βολεμένων δημοσιογραφίσκων της κονόμας και του βολέματος, οδηγώντας σε ναυάγιο τα σχέδια της Χούντας του μνημονίου και των χρήσιμων ηλίθιών της, για «εξάλειψη» της Χρυσής Αυγής.
Τα στοιχεία της έρευνας της Palmos Analysis, είναι ενδεικτικά της μεταστροφής της κοινής γνώμης και της αρνητικής της προδιάθεσης έναντι της άθλιας προπαγάνδας των καναλιών και των εφημερίδων. Το 51% των ερωτηθέντων θεωρεί απολύτως αναξιόπιστα τα κανάλια και μόλις 1% τα εμπιστεύεται απόλυτα. 31% τα εμπιστεύεται λίγο και μόλις το 3% τα εμπιστεύεται πολύ.
Όμοια είναι τα ευρήματα για την απήχηση των εφημερίδων. 29% δεν τις εμπιστεύεται καθόλου, 27% λίγο, 7% πολύ, μόλις το 2% απόλυτα και 22% αρκετά. Αντιθέτως, η έρευνα κατέδειξε πως οι πολίτες επιλέγουν για την ενημέρωσή τους ειδησεογραφικές ιστοσελίδες και blogs, με το 21% να δηλώνει πως εμπιστεύεται τις πρώτες αρκετά, ενώ τα blogs εμπιστεύεται αρκετά το 16%.
Πρόκειται σαφώς για ενδείξεις που επιβεβαιώνουν πως ο Ελληνικός Λαός όχι μόνον αποστρέφεται τα συστηματικά και κατευθυνόμενα ψεύδη των «μεγάλων» καναλιών κι εφημερίδων, αλλά εντάσσει τα τελευταία στους καθεστωτικούς μηχανισμούς οι οποίοι δρουν προς εξαπάτηση της κοινής γνώμης. Έτσι ερμηνεύεται και η αδυναμία της Χούντας του Μνημονίου να επιβάλλει τη θέλησή της, μιας και επικοινωνιακά αδυνατεί να πείσει τους Έλληνες για την ορθότητα και τη νομιμότητα των κινήσεών της.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: