Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Γερμανοί σοσιαλδημοκράτες:Έρχεται νέο μνημόνιο για την Ελλάδα!

Οι γερμανοί σοσιαλδημοκράτες ξεμπροστιάζουν τους εν Ελλάδι υποτακτικούς τους: Έρχεται νέο μνημόνιο!
Θυμόμαστε τους διάφορους «χαχόλους» της δημοσιογραφίας και της «ενημέρωσης» που έβλεπαν «ελπίδες» πίσω από τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης στην Γερμανία, με την έξοδο των Φιλελευθέρων από την κυβέρνηση και την είσοδο των Σοσιαλδημοκρατών. Όλοι τότε, την περίοδο που γίνονταν οι συζητήσεις, βλέπανε μια «αριστερή» στροφή στην Γερμανία, την οποία κρίνανε ως «ελπιδοφόρα» για την Ελλάδα. Παραλείπανε, βέβαια, να πουν στον κοσμάκη ότι είναι στην ιδεολογία της αριστεράς η ποινικοποίηση της ιδιοκτησίας, η υπερφορολόγηση των πολιτών και η κατάσχεση των πάντων. Υπό αυτή την ιδεολογική σκοπιά είχε τονιστεί από την κυβέρνηση ότι ο φόρος ακινήτων είναι ένας αριστερός φόρος και υπό αυτή την έννοια πραγματοποιήθηκε και η αριστερή στροφή στην Γερμανία.
Τα αποτελέσματα αυτής της αριστερής στροφής στην Γερμανία, περιέγραψε σε δήλωσή του στην Financial Times, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του SPD, Κάρστεν Σνάιντερ. Εκεί είπε ευθαρσώς ότι «είναι σαφές ότι θα υπάρξει νέο μνημόνιο στην Ελλάδα». Μάλιστα τόνισε ότι αυτό το νέο μνημόνιο θα υπογραφεί παρά το πολιτικό κόστος που θα έχει αυτό για το SPD. Πρόκειται δηλαδή για μία βαθιά ιδεολογική επιλογή τους, την οποία θα ακολουθήσουν με κάθε κόστος. Συγκεκριμένα είπε: «Θα ήταν πολύ δημοφιλές στη Γερμανία εάν εναντιωνόμασταν στα προγράμματα στήριξης. Στηρίξαμε τη συμφωνία γιατί έπρεπε να το δούμε ως στήριξη της Ευρώπης».
Κατά τα άλλα στην Ελλάδα οι κυβερνώντες μας λένε ότι «θα βγούμε από τα μνημόνια», γενόμενοι και πάλι «αντιμνημονιακοί» και προσποιούμενοι ότι αντιλαμβάνονται την θηριωδία που επέβαλλαν τόσα χρόνια. Βεβαίως για άλλη μία φορά ψεύδονται ασυστόλως, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του γερμανού επικυρίαρχου. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο 2014 θα φέρουν ένα νέο μνημόνιο, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει νέα επαίσχυντα μέτρα και φόρους εναντίον των Ελλήνων.
Το ζητούμενο δεν είναι αν κυβερνά στην Γερμανία η Μέρκελ ή αν έχουμε σοσιαλδημοκράτες στην συγκυβέρνηση ή φιλελεύθερους. Το πραγματικό ζητούμενο είναι οι εντολείς αυτών των πολιτικών, που στρογγυλοκάθονται στα προεδρεία των κεντρικών τραπεζών των κρατών και οι οποίοι προστάζουν δύο βασικά πράγματα, για τα συμφέροντα τους: Ξεπούλημα και παγκοσμιοποίηση.
Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που αντιστέκεται σθεναρά στο σύνολο των σχεδίων των διεθνών επικυρίαρχων. Γι' αυτό μας πολεμούν οι εγχώριοι εντολοδόχοι τους. Είμαστε η μόνη πραγματική εθνική αντιπολίτευση που ξεμπροστιάζει με ονόματα και στοιχεία τις πομπές τους. Όμως θα πρέπει να ξέρουν ότι η Χρυσή Αυγή, η μοναδική δύναμη που αντιστέκεται στα μνημόνια τους, δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: