Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ... ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ...


Ενδιαφέρον παρουσιάζει το άρθρο του διπλωματικού ανταποκριτή Ραφαήλ Αρέν για την εφημερίδα «The Times of Israel» με αφορμή την πρόσφατη βράβευση του Αντώνη Σαμαρά από πολυπληθή αντιπροσωπεία του Ευρωπαϊκού Εβραϊκού Συμβουλίου (EJC) στο Μέγαρο Μαξίμου με την «πυξίδα της Ιερουσαλήμ για τις προσπάθειες της κυβέρνησης να χτυπήσει την Χρυσή Αυγή και να θέσει εκτός νόμου την άρνηση του ολοκαυτώματος». Προφανώς "εντελώς συμπτωματικά" τις ημέρες που βρέθηκε η αντιπροσωπεία του EJC στην Αθήνα εξαπολύθηκε και η δεύτερη φάση της «χρυσαυγειάδας» μέσα από στοχευμένες παράνομες διαρροές προς τα ΜΜΕ των μεγαλοεργολάβων με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων μέσα από αποκριάτικες στολές, φωτογραφίες από κατασκηνώσεις και αήθεις επιθέσεις κατά συγγενών βουλευτών του Κινήματος! Βλέπετε ολόκληρο βραβείο έφεραν οι σιωνιστές στον Σαμαρά, αυτός να μην κάνει κάτι στα πλαίσια της φιλοξενίας;

Περνώντας  στο κείμενο του Αρέν παραθέτουμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα, ενδεικτικά για τον τρόπο με τον οποίο ενορχηστρώνεται, εκπορεύεται και δομείται η απηνής, παράνομη και αντισυνταγματική μα πάνω απ’ όλα ανθελληνική και εντελώς κενή όπως όλοι ομολογούν δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής.

«Κάθε ηγέτης πρέπει να καθοδηγείται από μία ηθική πυξίδα τόνισε η πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Μ. Βρετανίας Βίβιαν Γουάινμαν καθώς παρέδιδε στον κ. Σαμαρά το βραβείο. Βλέπουμε από τις πράξεις σας ότι εσείς καθοδηγήστε από μία τέτοια πυξίδα, πράξεις σας οι οποίες αποτελούν φωτεινό παράδειγμα ηγεσίας, ειδικά σήμερα όπου εξτρεμιστές και νεοναζί προσπαθούν να κερδίσουν σημαντικές πολιτικές θέσεις στην Ευρώπη για άλλη μια φορά. Οι πραγματικοί ηγέτες παίρνουν θέση απέναντι σε αυτό όχι με λόγια αλλά με πράξεις».
«Πάντως οι ηγέτες του Ευρωπαϊκού Εβραϊσμού, αν και ευχαρίστησαν τον Σαμαρά για τις δράσεις του, επισήμαναν πως ο κίνδυνος που προέρχεται από την Χρυσή Αυγή δεν έχει  εξαφανιστεί. Είμαστε ευχαριστημένοι που στην γενέτειρα της δημοκρατίας ξεκινά η αντεπίθεση ενάντια στους εξτρεμιστές και τους νεοναζί, όμως δεν πρέπει να υποτιμούμε την μακρά μάχη δήλωσε ο πρόεδρος του EJC Μοσέ Κάντορ. Αυτό είναι μόνο η αρχή. Η κατάσταση σε αυτή την χώρα είναι εξαιρετικά σοβαρή. Η Χρυσή Αυγή παραμένει μία από τις πιο δημοφιλείς πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα και αυτό οφείλει να μας προβληματίσει σε μεγάλο βαθμό, πρόσθεσε ο κ. Κάντορ».

«Ο πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου, Βενιαμίν Αλμπάλας αποκάλεσε την Χρυσή Αυγή ένα εξαιρετικά επικίνδυνο , νεοναζιστικό και εγκληματικό κόμμα, ενώ πρόσθεσε ότι ο αντισημιτισμός έχει προσφάτως μολύνει την ελληνική κοινωνία. Δεν έχουν πάψει να αρνούνται το ολοκαύτωμα καθώς και να χρησιμοποιούν επίτηδες τα πλαστά πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών προκειμένου να κατηγορήσουν τους εβραίους. Παράλληλα ωρύονται ότι για την οικονομική κρίση ευθύνονται  οι εβραίοι παγκόσμιοι τραπεζίτες, καθώς και ότι οι εβραίοι είναι υπεύθυνοι για όλους τους πολέμους και τις τραγωδίες. Δυστυχώς τέτοια μηνύματα έχουν αρχίσει να γίνονται δημοφιλή στην ελληνική κοινωνία κατέληξε ο κ. Αλπάλας».

«Η ποινική διαδικασία  που βρίσκεται σε εξέλιξη και η δίκη που πρόκειται να γίνει εναντίον των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στους οποίους περιλαμβάνεται και ο ηγέτης της Νίκος Μιχαλολιάκος, καθώς και σχεδόν δώδεκα ακτιβιστές του κόμματος, έχουν ως σκοπό να ανακηρύξουν το κόμμα ως εγκληματική οργάνωση. Όμως η προσπάθεια αυτή έχει περιορισμένες πιθανότητες επιτυχίας καθώς στερείται αποδεικτικών στοιχείων σύμφωνα με νομικούς και πολιτικούς αναλυτές. Μέχρι σήμερα το κόμμα εμφανίζεται ενδυναμωμένο σε όλες τις δημοσκοπήσεις, ενώ αναμένεται να γίνει ακόμη πιο δημοφιλές αν οι δίκες οδηγήσουν σε αθωώσεις».

«Διάφοροι εβραίοι κάτοικοι των Αθηνών μίλησαν στους Times of Israel και είπαν επικρατεί ένα αίσθημα ανησυχίας για την άνοδο του κόμματος που στις πρόσφατες εκλογές κατέγραψε ποσοστό 7%, ενώ πρόσθεσαν ότι μπορεί η Χρυσή Αυγή να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα ποσοστά της στις εκλογές της ερχόμενης άνοιξης. Πάντως κανείς από όσους μίλησαν στην εφημερίδα μας για τις ανάγκες αυτού του άρθρου δεν δήλωσε ότι έχει πέσει θύμα αντισημιτικής κακοποίησης ή ότι νιώθει ανασφαλής στην πόλη».

«Αν και η τοπική εβραϊκή κοινότητα ανησυχεί από την περαιτέρω άνοδο της Χρυσής Αυγής οι σχέσεις της Ελλάδος και του κράτους του Ισραήλ είναι καλύτερες από ποτέ, σύμφωνα και με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Άριε Μέκελ. ‘Έχουμε δει μια δραματική αλλαγή σε ότι αφορά την ελληνική κοινή γνώμη. Μέχρι και πριν από τρία χρόνια δεν μπορούσες να βρεις ένα άρθρο υπέρ του Ισραήλ σε καμία μεγάλη ελληνική εφημερίδα. Σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις κάποιο άρθρο κατά του Ισραήλ σε κάποια εφημερίδα, τόνισε ο κ. Μέκελ».

Μέχρι και στο Ισραήλ αναγνωρίζουν -πέρα από την μόνιμη κλάψα περί αντισημιτισμού που άλλωστε ο ίδιος ο συντάκτης ομολογεί ότι δεν τεκμαίρεται από κάπου- αυτό για το οποίο βοά όλος ο νομικός κόσμος και δεν είναι άλλο από την πλήρη νομική ένδυα των διώξεων κατά των Ελλήνων Εθνικιστών. Είναι τέτοια η σπουδή του φον Αντωνάκη να δείξει ότι είναι υπάκουο παιδί στον διεθνή σιωνισμό, από τον οποίον άλλωστε έλαβε και τα ανάλογα συγχαρητήρια πολλάκις,  που τα έκανε όλα πολύ επιπόλαια και γελάνε πλέον και εκτός Ελλάδος με τις περίφημες «αποκαλύψεις για την Χρυσή Αυγή».


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: