Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Οι Anonymous - πράκτορες των ΗΠΑ στο πλευρό των σκοπιανών απατεώνων

Οι Anonymous - πράκτορες των ΗΠΑ στο πλευρό των σκοπιανών απατεώνων
Οι αγαπημένοι των απανταχού διεθνιστών της αριστεράς, οι πράκτορες που απειλούσαν πριν ελάχιστους μήνες τη Χρυσή Αυγή πως θα επιτεθούν στην ιστοσελίδα της και διέρρεαν συκοφαντικά βίντεο όπου υιοθετούσαν την ρητορική της αντεθνικής αριστεράς χαρακτηρίζοντας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα «εγκληματική συμμορία», αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο, ξεφτιλίζοντας τους εγχώριους φιλελεύθερους και μαρξιστές χαμαιλέοντες, που τους προέβαλαν ως πρότυπα «αντίστασης» για την Ελληνική Νεολαία.
Οι Anonymous υβριστές της Χρυσής Αυγής, ως εχθροί των Ελλήνων Εθνικιστών δεν θα μπορούσαν παρά να είναι και εχθροί της Ελλάδος. Με ένα κωμικοτραγικό βίντεο κατηγορούν την Ελλάδα πως «κλέβει» την ιστορία των σκοπιανών, τους οποίους μάλιστα αποκαλεί «μακεδόνες». Σε ένα ανιστόρητο παραλήρημα ανθελληνισμού, επικαλούνται τη μελέτη-μαιμού ενός αμερικανού ιστορικού ονόματι Eugene Borza, ο οποίος και διατείνεται πως οι αρχαίοι Μακεδόνες δεν ήταν Έλληνες.
Τα διεθνιστικά σκουπίδια λοιπόν, οι ήρωες των κρατικοδίαιτων αριστερών της αραχτής και του βολέματος, απειλούν πως θα χακάρουν ελληνικές ιστοσελίδες υπό μορφή αντιποίνων, καθώς η Ελλάδα αρνείται να αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «Μακεδονία»!
Καμαρώστε ελεύθερα λοιπόν, ψοφοδεξιούληδες και αριστεροί υποκριτές: είναι Τιμή για τη Χρυσή Αυγή να την υβρίζουν και να την συκοφαντούν αυτοί που μισούν θανάσιμα την Ελλάδα και το Ελληνικό Έθνος!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: