Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων: Διανομές τροφίμων σε Σέρρες, Καβάλα, Αίγιο, Θάσο

Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων: Διανομές τροφίμων σε Σέρρες, Καβάλα, Αίγιο, Θάσο
Η Χρυσή Αυγή πιστή σε αυτό που έχει υποσχεθεί,  πραγματοποίησε την πιο πετυχημένη διανομή τροφίμων που έγινε ποτέ στην πόλη, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013.Παρά την αναστολή της χρηματοδότησης, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει να επιστρέφει τα χρήματα του Ελληνικού Λαού στους πραγματικούς δικαιούχους, τους Έλληνες πολίτες.

Εκατοντάδες ήταν αυτοί που ήρθαν από νωρίς περιμένοντας υπομονετικά να παραλάβουν τρόφιμα τα οποία απαρτίζονταν από νωπό κρέας, τριών ειδών όσπρια, ρύζι, πατάτες και αλεύρι. Η Τ. Ο. Σερρών θα συνεχίσει τις δράσεις της για κοινωνική αλληλεγγύη στον Έλληνα πολίτη που έχει δεχτεί έναν άνανδρο βιασμό από τους «σωτήρες του έθνους» που ανήκουν στο Συνταγματικό τόξο.

ΣΕΡΡΕΣ:
Ραιδεστού 1, 1ος όροφος
Δευτέρα & Τετάρτη 19:30-21:30
Τηλέφωνο: 6938 721350

Ν. Ε. Καβάλας: εορταστική διανομή τροφίμων στην Χρυσούπολη 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μία συντονισμένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης από την Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του Λαϊκού Συνδέσμου-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 το μεσημέρι, στην Χρυσούπολη Καβάλας και στην Θάσο, κατά την οποία μοιράστηκε μεγάλη ποσότητα λαχανικών, κρέατος, ψωμιού και αναψυκτικών.
Όπως σε όλους τους νομούς της χώρας μας, έτσι και στον Νομό Καβάλας, η Νομαρχιακή μας Επιτροπή πραγματοποίησε μια ακόμη επιτυχημένη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης, με σκοπό να προσφέρει στους άπορους συμπατριώτες μας την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα πλήρες εορταστικό τραπέζι, τούτες τις Άγιες ημέρες.

Στην Χρυσούπολη η διανομή τροφίμων έλαβε χώρα στις 12 το μεσημέρι, σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Κωμόπολης, μπροστά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο, όπου το κλιμάκιο των συναγωνιστών απέθεσε τα τρόφιμα.

Πριν καλά-καλά τελειώσει η προετοιμασία ο κόσμος είχε συγκεντρωθεί και η διανομή ξεκίνησε αμέσως χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, ενώ καθ' όλη την διάρκεια της δράσης υπήρχε πολύ θετικό κλίμα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Με τις καλύτερες ευχές για το νέο έτος και τις ευχαριστίες των συμπαριωτών μας, μετά από μία ώρα περίπου ολοκληρώθηκε η διανομή.
ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Διανομή τροφίμων και στην Θάσο

Στην Θάσο οι συναγωνιστές μας διένειμαν τρόφιμα στοχευμένα σε πάνω από 40 άπορες και πολύτεκνες οικογένειες ή οικογένειες με αναπήρους. Η δράση πραγματοποιήθηκε στα χωριά Ποταμιά, Παναγία, Λιμένα, Ραχώνι, Πρίνο, Καλλιράχη και Θεολόγο.

Επί τη ευκαιρία της διανομής οι συναγωνιστές ανήρτησαν το πανό προς Τιμήν των δολοφονημένων συναγωνιστών μας, του Γιώργου και του Μάνου, καθώς επίσης μοίρασαν και μεγάλη ποσότητα εφημερίδων και έντυπων ενημερωτικών φυλλαδίων με τις θέσεις του Κινήματος στα καφενεία της Ποταμιάς, της Παναγίας και του Λιμένα.

Για μία ακόμη φορά επιβεβαιώθηκε ότι ο ανηλεής πόλεμος λάσπης που έχει εξαπολύσει το σύστημα εναντίον της Χρυσής Αυγής δεν μας αγγίζει, μιας και ο Έλληνας έχει αντιληφθεί ποιος τον στηρίζει και είναι πραγματικά στο πλευρό του! Παρά τις διώξεις που υφίσταται το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών από σύσσωμο το αντισυνταγματικό τόξο της διαφοθράς, της ρεμούλας και της προδοσίας, η Χρυσή Αυγή δεν φοβάται τίποτα, όσο γνωρίζει ότι βρίσκεται στην καρδιά του χειμαζόμενου Έλληνα.
ΘΑΣΟΣ
Λιμένας - Θάσου
Τετάρτη 19:00 - 22:00
Τηλ: 6938699504

Φωτορεπορτάζ από την διανομή του Σαββάτου στο Αίγιο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη για το Σάββατο 28/12 διανομή τροφίμων στο Αίγιο, παρόλο την κακοκαιρία που επικρατούσε στην πόλη. Αξίζει να σημειωθεί  ότι έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα στελέχη της Τοπικής Οργάνωσης, από τοπικούς φορείς αλλά και από πολίτες ώστε να συγκεντρωθούν τα τρόφιμα για ελληνικές οικογένειες που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Το περιεχόμενο από τις σακούλες που περιείχαν πατάτες, φρέσκο ψωμί, λάδι, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα, ντοματοπολτό, καφέ, ζάχαρη, σοκολάτες και κρουασάν για τα μικρά παιδιά.

Αγωνιζόμαστε για να εισπράττουμε από τα πρόσωπα των δοκιμασμένων Ελλήνων έστω αυτή την μικρή ικανοποίηση. Το κοινωνικό μας έργο θα συνεχιστεί, η διακοπή της χρηματοδότησης όχι μόνο δεν μας αποδυναμώνει αλλά αντιθέτως μας δίνει περισσότερη δύναμη για να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που δίνουμε για μια κυρίαρχη Ελλάδα και για έναν υπερήφανο Ελληνικό λαό.

Τοπική Οργάνωση Αιγίου
Αιγιαλέως 62 "Έναντι ΚΤΕΛ"
Τηλ. 6987105281

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: