Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Η μυστική υπηρεσία της Σαουδικής Αραβίας ευθύνεται για τις σφαγές των χριστιανών στη Συρία


Η Σαουδική Αραβία φέρεται να είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος τρομοκράτης παγκοσμίως μετά τις ΗΠΑ. Πρακτικά εδώ και είκοσι χρόνια σχεδόν όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις ανά τον κόσμο έχουν ως υποκινητή και χρηματοδότη αυτή την χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις σχεδιάζονται από την μυστική υπηρεσία  Riasat Al Istikhbarat Al Amah της Σαουδικής Αραβίας που έχει ως διοικητή τον Bandar bin Sultan.
Ο Bandar bin Sultan, στενός φίλος της οικογένειας Bush, μάλιστα το ψευδώνυμό του είναι Bandar Bush, έχει στις υπηρεσίες του έναν ολόκληρο στρατό από σουνίτες τζιχαντιστές (στρατιώτες του «ιερού πολέμου») τους οποίους έχει διασπείρει σε πάρα πολλά κράτη ανά τον κόσμο, πιθανότατα και στην Ελλάδα, για να πραγματοποιούν τρομοκρατικές επιθέσεις και δολοφονίες όταν αυτός και οι εντολοδόχοι του από τις ΗΠΑ το αποφασίζουν.
Οι Σαουδάραβες  θεωρούνται μεγάλοι αντίπαλοι των σιιτών μουσουλμάνων και ο ιδεολογικός τους στόχος είναι η επικράτηση του φανατικού, εγκληματικού και μισαλλόδοξου δόγματος των Βαχαμπιστών (Σαλαφιστές της Σαουδικής Αραβίας) παντού στον κόσμο. Από το 2005 ο Bandar (Bush) bin Sultan είναι επικεφαλής της μυστικής υπηρεσίας της Σαουδικής Αραβίας. Εδώ και τρία χρόνια αυτή η μυστική υπηρεσία ασχολείται κυρίως με τον συμμοριτοπόλεμο στην Συρία προσλαμβάνοντας τρομοκράτες και διοχετεύοντάς τους με την βοήθεια της CIA, της Τουρκίας και της Ιορδανίας στο συριακό έδαφος.
Ο Bandar bin Sultan συνεργάζεται πολλά χρόνια με τις μυστικές υπηρεσίες των Αμερικανών. Από το έτος 1983 έως το 2005 ήταν πρέσβης της χώρας του στις ΗΠΑ. Δημιούργησε, έτσι λένε οι πληροφορίες, την Αλ Κάϊντα και τον Osama bin Laden μαζί με την CIA για να πολεμήσουν στο μέτωπο του Αφγανιστάν εναντίον των Σοβιετικών. Έργο του είναι επίσης η συνεργασία τα τελευταία χρόνια των Σαουδαράβων με τους Ισραηλινούς σε θέματα και δράσεις των μυστικών υπηρεσιών των δυο χωρών.
Το τελευταίο έργο της μυστικής υπηρεσίας της Σαουδικής Αραβίας είναι οι δολοφονίες χριστιανών πολιτών της Συρίας και οι καταστροφές χριστιανικών ναών. Αυτή την εντολή έχει δώσει η Riasat Al Istikhbarat Al Amah στους από αυτήν χρηματοδοτούμενους ισλαμιστές μισθοφόρους. Είναι η ίδια υπηρεσία που απελευθέρωσε από τις φυλακές της Σαουδικής Αραβίας όλα τα αποβράσματα με την προϋπόθεση να πολεμήσουν ως τζιχαντιστές στην Συρία. Έτσι όλα αυτά τα αποβράσματα μπορούν να εκτονωθούν στην Συρία λαμβάνοντας μάλιστα και χρηματική ανταμοιβή για τις σφαγές και τους αποκεφαλισμούς μικρών παιδιών.
Το ερώτημα, που το διατυπώνουμε εδώ και πολλούς μήνες, είναι τι κάνει η διεθνής χριστιανική κοινότητα και η ελληνική διπλωματία; Πόσο καιρό ακόμη το ελληνικό υπουργείο των Εξωτερικών και η κυβέρνηση Βενιζέλου-Σαμαρά θα σέρνεται ως «πρόθυμος σύμμαχος» πίσω από αυτούς τους δολοφόνους και θα ταπεινώνει τον Ελληνικό λαό;
Οι ΗΠΑ και η Σαουδική Αραβία, μαζί με την Τουρκία, είναι οι κύριοι χορηγοί του συμμοριτοπόλεμου στην Συρία. Οι «πρόθυμοι σύμμαχοι»  αυτού του πολέμου ισχυρίζονται ότι διεξάγουν αγώνα εναντίον της τρομοκρατίας, αλλά στην πραγματικότητα οι ίδιοι αυτοί οι χορηγοί του πολέμου είναι οι διοργανωτές και διασπορείς της τρομοκρατίας παγκοσμίως. Αυτή είναι η αλήθεια!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: