Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Αίτηση αποφυλάκισης Γιάννη Λαγού: Κανένα στοιχείο εις βάρος μου, διώκομαι για τις Ιδέες μου!

Αίτηση αποφυλάκισης Γιάννη Λαγού: Κανένα στοιχείο εις βάρος μου, διώκομαι για τις Ιδέες μου!
Ο βουλευτής Β΄ Πειραιά της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Γιάννης Λαγός κατέθεσε χθες αίτηση αποφυλάκισης. Με ένα πολυσέλιδο κείμενο γεμάτο από ντοκουμέντα, καταδεικνύει το σαθρό κατηγορητήριο και τις πολιτικές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από την παράνομη δίωξη της Χρυσής Αυγής.
Παραθέτουμε χαρακτηριστικά αποσπάσματα:
"Η εναντίον μου/μας ασκηθείσα δίωξη είναι καθαρά και μόνον πολιτική και κατά τούτο παράνομη, αφού μέχρι και των συλλήψεών μας τουλάχιστον, σύμφωνα πάντα με το άρθρο 5 του Συντάγματος, «κανείς δεν διώκεται ή φυλακίζεται για τις ιδέες του και για τις πεποιθήσεις του». Αρνούμαι ρητά και κατηγορηματικά την προσχηματική κατηγορία περί συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης (187§1-3).
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, με δομές, αρχές και θέσεις. Δραστηριοποιείται ενεργά στην πολιτική ζωή της χώρας από τα μέσα της δεκαετίας του ‘90, έχοντας λάβει μέρος στις Ευρωεκλογές (1994, 2009) και στις Εθνικές εκλογές (1996, 2009). Στις 7 Νοεμβρίου του 2010 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συμμετείχε με συνδυασμούς στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Στην πρόσφατη εκλογική αναμέτρηση των Εθνικών εκλογών της 17ης Ιουνίου 2012 έλαβε ποσοστό 7% και εξέλεξε 18 βουλευτές, λαμβάνοντας στην επικράτεια συνολικά 426.025 ψήφους.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο εθνοκτόνο Μνημόνιο και στο αμαρτωλό καθεστώς των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου. Ενάντια στην διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας που προωθούν τα κόμματα της συγκυβέρνησης. Προτείνει μια Εθνική πολιτική για την έξοδο από την κρίση που επιβλήθηκε στην πατρίδα μας. Αγωνίζεται για μια Ελλάδα που να ανήκει στους Έλληνες και όχι υπόδουλη σε ξένα συμφέροντα. Στόχος της Χρυσής Αυγής είναι η ανατροπή του διεφθαρμένου μεταπολιτευτικού συστήματος εξουσίας, μέσω της εκλογικής διαδικασίας. Αγωνιζόμαστε για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κάθαρση στο Δημόσιο πολιτικό βίο. Επιδιώκουμε να τιμωρηθούν όσοι επένδυσαν στον διασυρμό της Πατρίδας μας  και κέρδισαν από τον "κατήφορο" της Ελλάδος.
Οι ριζοσπαστικές πατριωτικές θέσεις μας , το αγωνιστικό μας φρόνημα, το καθαρό μας πολιτικό παρελθόν (ουδείς από εμάς διαχειρίστηκε θέσεις εξουσίας ή δημόσιο χρήμα) είναι πλεονεκτήματα έναντι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Η Ελληνική κοινωνία συντάσσεται με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διότι επιδιώκει τη ρήξη με εκείνους που την οδήγησαν στην ταπείνωση και στην εξαθλίωση. Είμαστε απλοί πολίτες, πατριώτες, λαϊκοί αγωνιστές, ΚΑΙ ΟΧΙ επαγγελματίες πολιτικοί. Το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα τρομοκρατημένο από τη λαϊκή απήχηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ επιχειρεί να ποινικοποιήσει την πολιτική μας παρουσία, προκειμένου να αναχαιτίσει την λαϊκή οργή εναντίον του. Χρησιμοποιεί τη δικαστική οδό, αφού «φοβάται» να αντιπαρατεθεί μαζί μας πολιτικά και εκλογικά.
Μας αποδίδεται η πρωτοφανής κατηγορία, για νόμιμο πολιτικό φορέα με ευρεία εκλογική αποδοχή, της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, δηλαδή ότι είμαστε MAFIA!Οι "μαφιόζοι" της πολιτικής ζωής λένε εμάς "μαφιόζους"!!!
Στο Εισαγγελικό πόρισμα του κ. Χαραλάμπου Βουρλιώτη, γίνεται λόγος για δήθεν ύπαρξη οργάνωσης με στρατιωτική δομή, για στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση και για αποθηκευτικούς χώρους σε άγνωστους τόπους, όπου φυλάσσονται άγνωστες ποσότητες όπλων, προκειμένου να διαπράττονται εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου! Μετά την παρέλευση τόσων μηνών, τα συμπεράσματα αυτά μόνον θυμηδία θα μπορούσαν να προκαλέσουν, αν δυστυχώς δι’ εμέ, δεν είχαν ως απότοκο την άδικη και παράνομη προσωρινή μου/μας κράτηση.
Η επιμονή και εντατική αστυνομική και δικαστική έρευνα σε σημείο κορεσμού, δυστυχώς για τους ευφάνταστους διώκτες μου/μας, δεν ανακάλυψαν το παραμικρό! Το εργαστηριακό αποδεικτικό υλικό [φωτό / video από προσωπικές στιγμές ή πολιτικές εκδηλώσεις στελεχών ] σε καμία περίπτωση δεν στοιχειοθετεί το αποδοθέν αδίκημα ή άλλο. Αποτυπώνει είτε προσωπική είτε  πολιτική φιλοσοφία και είναι αδιανόητο να προσεγγίζεται υποκειμενικά, με πολιτικοϊδεολογικά κριτήρια. Για παράδειγμα όταν ένα στέλεχός μας, αθλείται στη σκοποβολή ΔΕΝ σημαίνει ότι "εκπαιδεύεται" για κακοποιός ή για εγκληματικές πράξεις, αλλά ότι είναι το άθλημα που του αρέσει και σε αυτό ασκείται. Ούτε φυσικά για την…«κατάλυση του πολιτεύματος», όπως εξωφρενικά ισχυρίζονται κακούβαλα διάφοροι, λησμονώντας ότι οι Αρχές ουδέποτε άσκησαν τέτοια δίωξη, ούτε στις τρομοκρατικές οργανώσεις που εξαρθρώθηκαν και διακήρυτταν μέσω των προκηρύξεων τους την ένοπλη βία για την ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού status quo. Τα αυθαίρετα και επιπόλαια συμπεράσματα του πορίσματος, στηρίχτηκαν εν πολλοίς σε μαρτυρικές καταθέσεις που εδόθησαν ενώπιον του προαναφερθέντος εισαγγελικού λειτουργού, μεταξύ των οποίων μαρτυρικές καταθέσεις δημοσιογράφων και εκπροσώπων αντιπάλων πολιτικών κομμάτων!
Παρήλασαν από το αρμόδιο εισαγγελικό γραφείο δημοσιογράφοι, οι οποίοι στερεότυπα απαντούσαν «τι προέκυψε από το ρεπορτάζ» και από δήθεν συνεντεύξεις αγνώστων εις εμέ προσώπων, ώστε να μπορώ να αντικρούσω τις εις βάρος μου και εις βάρος του φορέα τον οποίο εκπροσωπώ, έωλες και αβάσιμες κατηγορίες. Δυστυχώς, η σε τηλεοπτικούς χρόνους πολιτική μου/μας δίωξη και προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού, αντικατέστησε τις δικονομικώς θεσμοθετημένες ενδείξεις κατά την προδικασία, αποδείξεις κατά την ακροαματική διαδικασία, με τηλεοπτικά ρεπορτάζ! Τα ΜΜΕ που ελέγχονται από την οικονομική ολιγαρχία και διαπλοκή, μας "λιθοβολούν" και έχουν ήδη εκδώσει ετυμηγορία εις βάρος μου/μας. Το τεκμήριο της αθωότητας έχει αντικατασταθεί με το τεκμήριο της ενοχής για εμάς.
Μια δεύτερη κατηγορία μαρτύρων, ήταν οι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, ευρισκομένων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ήτοι πολιτικών αντιπάλων του κόμματος που εκπροσωπώ, οι οποίοι ασφαλώς προέβησαν σε γενικόλογες πολιτικές τοποθετήσεις, αφού ποτέ δεν έκρυψαν ότι τους ενοχλεί η παρουσία και η άνοδος της Χρυσής Αυγής πολιτικά, λόγω της ραγδαία αυξανόμενης πολιτικής της επιρροής στο εκλογικό σώμα. Τραγική δε ειρωνεία, κατέθεσε μεταξύ άλλων, εκπρόσωπος κόμματος, το οποίο με παρρησία διακηρύττει ότι εχθρός του είναι η αστική δημοκρατία και το αστικό κράτος, παλεύοντας για την επανάσταση και επικράτηση της εργατικής τάξης [Δικτατορία του Προλεταριάτου-ΚΚΕ] αλλά και εκπρόσωπος κόμματος, του οποίου ο πρόεδρος προέτρεπε σε δημόσιο λιντσάρισμα εκλεγμένου Δημάρχου (Νότης Μαριάς - ΑΝ.ΕΛ.).
Όμως κατά το ισχύον Σύνταγμα δεν προβλέπεται διαδικασία διάλυσης – απαγόρευσης ενός κόμματος. Στην Αναθεωρητική Βουλή υπήρξε πρόταση για τη δυνατότητα απαγόρευσης πολιτικού κόμματος αλλά αυτή απορρίφθηκε. Βέβαιο είναι ότι στις λίγες χώρες (Γερμανία, Τουρκία) που το Σύνταγμα προβλέπει τη διάλυση πολιτικού κόμματος, την σχετική απόφαση παίρνουν Ανώτατα Δικαστήρια (Συνταγματικά Δικαστήρια). Μπορούμε να έχουμε ως δεδομένα δύο πράγματα: πρώτον, ότι η διάλυση ενός κοινοβουλευτικού κόμματος σε μια δημοκρατία είναι αμφιλεγόμενο ζήτημα και δεύτερον, αν, εν πάση περιπτώσει προβλέπεται, είναι αδιανόητο να γίνεται χωρίς αμετάκλητη δικαστική απόφαση.
Μέχρι σήμερα, προφυλακίστηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, βουλευτές, δεκάδες μέλη και υποστηρικτές της αλλά και άσχετα πρόσωπα με τον πολιτικό μας φορέα! Διατάχθηκε έρευνα σε διάφορα γραφεία του κόμματος, συμπεριλαμβανομένων των γραφείων μας στη Βουλή! Νομοθετήθηκε "φωτογραφικά" η διακοπή χρηματοδότησης του κόμματος μας. Όλα αυτά ισοδυναμούν με de facto διάλυση ενός κοινοβουλευτικού κόμματος, έχουμε δηλαδή μια σοβαρή παραβίαση λειτουργίας της δημοκρατίας μας, καίτοι παραβίαση του Συντάγματος.
Υποστηρίζεται ότι δεν πρόκειται για διάλυση κόμματος αλλά για δίωξη εγκληματικής οργάνωσης, σύμφωνα με το άρθρο 187 του ΠΚ. Με απλά λόγια, ο εισαγγελέας, με βάση τις ενδείξεις που είχε, έκρινε ότι η  Χρυσή Αυγή πρέπει να διωχθεί ως εγκληματική οργάνωση, κάτι ανάλογο της Μαφίας, παραβλέποντας ότι αυτή η ΔΗΘΕΝ εγκληματική οργάνωση είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, με πολιτική δράση, που επιδοκιμάζεται από σημαντικό τμήμα του Ελληνικού λαού. Ένα πολιτικό κίνημα που ενώ λοιδορείται αισχρά και συκοφαντικά από τους πολιτικούς του αντιπάλους, ο Ελληνικός λαός με το αλάνθαστο ένστικτο του ΣΤΗΡΙΖΕΙ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ – ΨΗΦΙΖΕΙ. Βάλλοντας εναντίον μας, ουσιαστικά βάλλεται ευθέως η λαϊκή βούληση. Δηλαδή ο Ελληνικός Λαός είναι συνοδοιπόρος του δήθεν "οργανωμένου εγκλήματος";
Οι κατήγοροί μας προέρχονται κυρίως από τα παλαιά κοινοβουλευτικά κόμματα : "Νέα Δημοκρατία" (Ν.Δ.), "Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα" (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς" (ΣΥ.ΡΙΖ.Α) "Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος" (Κ.Κ.Ε.), Δημοκρατικής Αριστεράς (ΔΗΜ.ΑΡ.) αλλά και από την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά, καθώς και από τους γνωστούς - αγνώστους Αντιεξουσιαστές.

Αυτοί που δίδαξαν την πολιτική βία, τη μαφιόζικη διαχείριση της εξουσίας, τολμούν να κατηγορούν εμάς, ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, των απλών Ελλήνων  και όχι των διαπλεκόμενων συμφερόντων. Παραθέτω μερικά και μόνο στοιχεία από τη δράση των μελών και στελεχών τους στην πολιτική βία. Όλοι έχουμε μνήμη. Των κατηγόρων μας είναι επιλεκτική. Και το πράττω για να αναδειχθεί η υποκρισία και η σκοπιμότητα, που υποκρύπτεται στην άδικη δίωξή μας.

Πολεμούν από κοινού την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ , εξ’ ου και ο αδόκιμος – απαράδεκτος όρος του «Συνταγματικού – δημοκρατικού τόξου» που εκφράζει ακριβώς αυτή την «ανίερη» συμμαχία μεταξύ των κομμάτων που εκφράζουν την καθεστωτική αντίληψη του ανθελληνισμού και της υποτέλειας. Συκοφαντώντας το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τον κόσμο να ξεχαστεί από τα προβλήματα, που όλοι τους δημιούργησαν. Στην πραγματικότητα όμως, αναδεικνύουν την Μοναδική Έντιμη και Αμόλυντη Πολιτική Δύναμη, η οποία εναντιώνεται στην κοινή τους συστημική πορεία.
Βοηθούν, άθελά τους, να φανερωθεί ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι εναντίον όλων, αλλά και όλοι είναι εναντίον της, ακριβώς επειδή είμαστε το μόνο κόμμα που εκφράζει έμπρακτα με τους Αγώνες του την Πίστη στις Αξίες της Πατρίδας και του Λαού. Το γνωστό Βρετανικό ενημερωτικό δίκτυο Guardian, το οποίο έχει πολλάκις αναφερθεί με ψέματα και παραπληροφόρηση κατά της Χρυσής Αυγής, αναγκάστηκε να ομολογήσει μετά την συγκέντρωση την 30.11.2013 στην Πλατεία Συντάγματος, όπου 50.000 Εθνικιστές απαίτησαν την άμεση αποφυλάκιση ημών των πολιτικών κρατουμένων, πως αυτή την στιγμή το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα είναι κυρίαρχη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα. Το πιο σημαντικό όμως ήταν η ομολογία στον Guardian από αξιωματούχους της καταρρέουσας μνημονιακής συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ, πως από τις δικές τους μυστικές δημοσκοπήσεις γνωρίζουν καλά ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής αγγίζουν το 17%. Ο Guardian στέκεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις (7,9% στο ΒΗΜΑ) που εξακολουθούν να φέρνουν τη Χρυσή Αυγή στην τρίτη θέση, λέγοντας πως επανακάμπτει τόσο λόγω της οικονομικής κρίσης όσο και μετά τη διπλή δολοφονία των αδικοχαμένων Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη στο Νέο Ηράκλειο. Είναι αξιοσημείωτο πως μέχρι και o γνωστός Δημήτριος Ψαρράς, ορκισμένος εχθρός και μάρτυρας εναντίον μας, παραδέχεται στον Guardian: "Το κόμμα (Χρυσή Αυγή) δεν έχασε ποτέ την στήριξή τους από αυτούς που επλήγησαν από τα ασφυκτικά οικονομικά μέτρα". Και η Βρετανική εφημερίδα κρατά το σημαντικότερο για το τέλος υποστηρίζοντας πως αξιωματούχοι της συγκυβέρνησης σε ιδιωτική συζήτηση παραδέχονται ότι οι «μυστικές δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό των κυβερνώντων κομμάτων αποκαλύπτουν ακόμη υψηλότερα ποσοστά. Μια δημοσκόπηση δίνει στη Χρυσή Αυγή 17 %». Η πιο πρόσφατη δημοσκόπηση της MRB για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού MEGA (16.12.2013) υπολογίζει την τωρινή μας δύναμη σε ποσοστό 11,8%.
Όλες οι δημοσκοπήσεις πριν και μετά τη δίωξη μας δείχνουν ότι ο Ελληνικός Λαός αποδοκιμάζει το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα και επιδοκιμάζει τη νεοανερχόμενη πολιτική δύναμη της Χρυσής Αυγής, ως τη μόνη ριζοσπαστική, και πατριωτική. Είναι σίγουρο ότι οι δημοσκοπήσεις αποκρύπτουν τα πραγματικά υψηλά ποσοστά της Χρυσής Αυγής.

Μετά από 40 χρόνια μιζών διαφθοράς και ξεπουλήματος Εθνικής κυριαρχίας, το Ελληνικό κράτος έκανε συλλήψεις ενεργών πολιτικών προσώπων αλλά και αρχηγού κόμματος! Γιατί όμως η Χρυσή Αυγή βάλλεται και διώκεται από το Καθεστώς; Όχι φυσικά για μια δολοφονία που συνέβη στα πλαίσια μιας συμπλοκής ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ, ούτε γιατί αναποδογύρισαν κάποιοι πάγκοι με παράνομα προϊόντα λαθρομεταναστών. Όλοι εκ των έσω γνώριζαν ότι η δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής, θα είχε φτάσει ίσως και ξεπεράσει το 20%. Όλοι γνώριζαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση σε ενδεχόμενες εκλογές να σχηματιστεί κυβέρνηση, παρά μόνο με συνεργασία Νέας Δημοκρατίας, ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ΠΑ.ΣΟ.Κ. ή με άλλο μεταλλαγμένο κεντροαριστερό πολιτικό κόμμα.
Σε αυτή την περίπτωση αντιπολίτευση γινόταν η Χρυσή Αυγή! Το "συνταγματικό τόξο" δεν το ήθελε φυσικά αυτό, αφού θα ήταν η αρχή του τέλους τους και περίμενε την ευκαιρία του, που του δόθηκε με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Από εκείνη την ημέρα με έναν απίστευτο συντονισμό που πρώτη φορά βλέπουμε σε αυτό το κράτος και με αιχμή του δόρατος τα «καθεστωτικά» δελτία ειδήσεων ανέλαβαν να "τελειώσουν" το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Να θυμίσουμε ότι είναι τα ίδια δελτία που υπερασπίζονται με τόσο πάθος σε καθημερινή βάση τα Μνημόνια και τα σκληρά μέτρα λιτότητας εναντίον του λαού.
Την ίδια ώρα έγκριτοι νομικοί επιστήμονες δηλώνουν ότι οι συλλήψεις βρίσκονται εκτός ορίων της νομιμότητας, αφού γίνονται με κυβερνητική πρωτοβουλία και όχι με βάση την ορθή τάξη και τη συνταγματική διαδικασία, άρα μιλάνε ευθέως ή πλαγίως για πολιτικές διώξεις. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα Εθνικιστικό κόμμα που ψηφίστηκε από 500.000 συμπολίτες μας και μόνο αυτοί είναι υπεύθυνοι να την βγάλουν εκτός Βουλής ή να της δώσουν περαιτέρω δύναμη. Η Δημοκρατία άλλωστε δεν έχει αδιέξοδα. Η συγκυβέρνηση άνοιξε τον "ασκό του Αιόλου", αφού το "σύστημα" αποφάσισε να τιμωρήσει αυτούς που φοβάται πιο πολύ και όχι τους πραγματικά υπεύθυνους, που κατέστρεψαν την πατρίδα μας.  Ο Έλληνας πλέον είναι υποψιασμένος αλλά και αντιδραστικός και δεν καταπίνει ότι του δώσουν έτσι "αμάσητα". Πολύ περισσότερο όταν μετά από τα χιλιάδες κακουργήματα (οικονομικά και μη) που έχουν τελεσθεί στη χώρα μας από πολιτικούς και πολιτικά κόμματα όλα αυτά τα χρόνια απολαμβάνουν την ασυλία του κατεστημένου.


Το "σύστημα" επιθυμεί να εξαλείψει κάθε Ελπίδα και συνεπώς κάθε πιθανότητα αντίστασης από τον Ελληνικό Λαό, προκειμένου να συνεχίσει τα επαίσχυντα σχέδια των διεθνών τοκογλύφων και των ταγών της παγκοσμιοποίησης. Έχουν συμφωνηθεί πολλά πράγματα που θα "πέσουν σαν κεραυνός" πάνω στον Ελληνικό Λαό. Θέλουν μία χώρα απελπισμένων χωρίς καμία ελπίδα. Γι’ αυτό πολεμούν την Χρυσή Αυγή! Γιατί είναι η ελπίδα αυτού του τόπου και κυρίως του Έθνους.
Σε μια επαίσχυντη επίδειξη ραγιαδισμού στον διεθνή χώρο, προχώρησε ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, καθιστώντας τους όχι απλά συμμέτοχους αλλά επί της ουσίας αποκλειστικούς διαχειριστές της Ελληνικής πολιτικής ζωής, αφού «οι ξένες δυνάμεις» (lobby) απαίτησαν από αυτόν τις πολιτικές διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής και ως θλιβερός υπηρέτης τους, εκτέλεσε την εντολή και κατόπιν έσπευσε για να τους το ανακοινώσει με κομπασμό! Μέσα σε φρενίτιδα ανθελληνικού μίσους, στο American Jewish Committee, άκουσαν τον πρόεδρο της Ελληνικής κυβέρνησης να τους ανακοινώνει πως «οι συλληφθέντες της Χρυσής Αυγής θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο». Οι ανθέλληνες, αποθέωσαν το έργο του ανθρώπου ο οποίος εργάστηκε με ζήλο για να φέρει σε πέρας την αποστολή που του είχε ανατεθεί. «Η Χρυσή Αυγή θα απομυθοποιηθεί πλήρως», δήλωσε ο ένας εκ των βασικών υπευθύνων της εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας στους ξένους. Εμμέσως, τους υπέδειξε πως ο δρόμος πλέον, είναι για εκείνους ανοιχτός, προκειμένου να προχωρήσουν στη λεηλασία της Ελληνικής Πατρίδας. Αυτά είπε ο Πρωθυπουργός της χώρας μας, ενώ διαρκούσε η ανάκρισή μας,  αποδεικνύοντας πως αποτελεί έναν πιστό και υπάκουο συνεργάτη των συμφερόντων τους.
Μάλιστα, στο σημείο αυτό θα ήθελα να τονίσω, ότι πριν ακόμα υπογραφεί η έκθεση συλλήψεώς μου, και πριν καν μου απαγγελθούν κατηγορίες από την αρμόδια Εισαγγελέα, ο αρμόδιος Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, πρώην ανώτατος δικαστικός λειτουργός, επί σειρά δε ετών συνδικαλιστικός εκπρόσωπος των συναδέλφων του, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου «υποσχέθηκε δίκαιη δίκη για όλους τους συλληφθέντες»! Θεωρούσε προφανώς και θεωρεί δεδομένη την αμετάκλητη παραπομπή μου/μας σε δίκη (πριν καν τη δίωξη μου/μας) προκαταλαμβάνοντας προφανώς την όποια δικαστική κρίση, στο στάδιο της προδικασίας κατά τέτοιο τρόπο, ώστε και ο πλέον αδαής ν’ αντιληφθεί ότι η σε βάρος μου/μας δίωξη είναι και παραμένει πολιτική και μόνον! Ο ίδιος δε, ο Πρωθυπουργός της χώρας, σε δήλωσή του στις ΗΠΑ, στις 2-10-2013 προ των απολογιών μας, ανέφερε: «Συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής στη φυλακή»! Πριν καν δηλαδή απολογηθούμε, είχε προαναγγείλει την προσωρινή μας κράτηση!
Μάλιστα για να μην καταλείπεται καμιά αμφιβολία για το ποιοι και πως ενήργησαν για να επιτευχθούν οι προσωρινές μας κρατήσεις, παραθέτω απόσπασμα της συνεντεύξεως που παραχώρησε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στον δημοσιογράφο Ιωάννη Πρετεντέρη «Εγώ είμαι εδώ πέρα 15 μήνες. Ελέγχω τη δικαιοσύνη; Θα σας το πω έτσι. Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω ’’παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε;’’. Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή. Εγώ στην Αμερική βρισκόμουνα. Είχα εν τω μεταξύ φύγει. Άρα τι είναι αυτό το οποίο λέω: πήραμε όχι το ρίσκο μας, έτσι έπρεπε να κάνουμε άμεσα και αποτελεσματικά». Τι σημαίνει «Ελέγχω τη δικαιοσύνη»; Τι σημαίνει «δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή»; Συνέβη δηλαδή σε δεύτερο χρόνο; Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΕΚΤΕΘΕΝΤΩΝ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Ο πρωθυπουργός και το περιβάλλον του (και όχι οι απλοί ψηφοφόροι του) συνεπικουρείται από τον εταίρο του στην κυβέρνηση, κ. Ευάγγελο Βενιζέλο. Αυτός επιχειρεί να διασωθεί πολιτικά και ποινικά ζητώντας την "εξόντωσή" μας. Ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Σαμαράς έχουν συμπράξει μια ανίερη συμμαχία συμφερόντων.
Επιπλέον εάν αναλογιστεί κανείς ότι αρκετοί έγκριτοι νομικοί έχουν κατακεραυνώσει την κυβέρνηση για τις πολιτικές διώξεις που έχουν ασκήσει εναντίον της μοναδικής αντιπολίτευσης σε αυτό τον τόπο, όμως δεν είναι μόνοι, αφού πλέον και πολιτικοί αρχίζουν και λένε κάποια πράγματα, υπό το βάρος της κατακραυγής της κοινής γνώμης που δεν τολμούν να "βγάλουν στον αέρα" οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι. Ένας από αυτούς είναι ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Πρώην Πρόεδρος Δ.Σ.Α. κ. Αντώνης Ρουπακιώτης, ο οποίος έχει δώσει πολλάκις διαπιστευτήρια αντιχρυσαυγιτισμού και έχει, επίσης πολλάκις, απασχολήσει την αρθογραφία μας, λόγω των επιδόσεων του ως υπουργός. Ο Ρουπακιώτης, λοιπόν, έδωσε συνέντευξη στον ΣΚΑΪ και μίλησε σχετικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, αποκαλύπτοντας πλήρως τα πολιτικά κίνητρα της κυβερνήσεως, να προχωρήσει σε αυτή την αντιδημοκρατική και αντισυνταγματική δίωξη πολιτικών αντιπάλων της.
Όπως το έθεσε, «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο», μάλιστα έκανε εκτενή αναφορά στο ποιοι έδωσαν την διαταγή για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, ενώ οι δηλώσεις του δείχνουν και την υποτακτικότητα του κ. Σαμαρά απέναντι στους εντολείς του. Όπως χαρακτηριστικά είπε: «ΑμερικανοΕβραϊκές και ΑμερικανοΕλληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι». Οι ευρωπαίοι «εταίροι», σύμφωνα με τον κ. Ρουπακιώτη, επίσης έπαιξαν τον ρόλο τους, αφού πέραν της επιβολής του μνημονίου και της καταστροφής του τόπου, πίεσαν αφόρητα και για την Χρυσή Αυγή, αποδεικνύοντας προς πάσα κατεύθυνση ότι γίνεται, γίνεται για να υποταχθεί ο Ελληνικός Λαός σε αυτούς που τον εχθρεύονται και θέλουν την καταστροφή του. Όπως είπε ο κ. Ρουπακιώτης: «Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν, οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ έλεγαν ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;».
Επίσης η πρώην εισαγγελέας και νυν βουλευτής κ. Χρυσούλα Γιαταγάνα (ΑΝ.ΕΛ.), αλλά και το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς κ. Μανώλης Γλέζος (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.) δημόσια έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στην ποινικοποίηση  της πολιτικής μας δράσης. Η πολιτεία διαθέτει εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως τη "Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος" την "Κρατική Ασφάλεια" την "Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)", και άλλες. Γιατί άραγε αυτές δεν είχαν να εισφέρουν όλα αυτά τα χρόνια το ελάχιστο εις βάρος μας, παρ’ όλο που ήμασταν υπό στενή επιτήρηση / παρακολούθηση; Γιατί η δίωξη μας εκκινήθηκε αποκλειστικά και μόνον με πολιτική πρωτοβουλία; Καθίσταται σαφές, ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι πολιτικές και επιπλέον εκπορευόμενες από ξένα κέντρα-lobby εξουσίας εχθρικά απέναντι στον Ελληνικό Λαό και την Ελλάδα.
Είμαι Βέβαιος ότι η πλειονότητα των Ελλήνων Δικαστών είναι έντιμη και έχει τη γενναιότητα να αντισταθεί στην άλωση των θεσμών και της πατρίδας. Να αντισταθούν στη χειραγώγηση της Δικαιοσύνης. Ισχνή μειοψηφία είναι εκείνη που κινείται -όχι βάσει των κανόνων Δικαίου- αλλά με ιδεοληψίες προσωπικές ή υπαγορευμένες. "Και οι κρίνοντες κρίνονται". Γιατί η Δικαιοσύνη απονέμεται "Εν ονόματι του Ελληνικού Λαού" και αυτός έχει τον πρώτο και ουσιαστικό λόγο.
Το δικογραφικό υλικό είναι πλούσιο από εντυπώσεις αλλά "πάμφτωχο" από ενδείξεις ποινικής ενοχής. Ουσιαστικά αποτελεί συλλογή σκέψεων, θέσεων, απόψεων, σκοπιμοτήτων των πολιτικών μας αντιπάλων. Ένα δικογραφικό υλικό που μπορεί να θεωρηθεί δημοσιογραφικό ή συγγραφικό αλλά σε καμία περίπτωση ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΙΜΟ ΠΟΙΝΙΚΑ. Μπορεί να είμαστε πολιτικά ένοχοι για τους πολιτικούς μας αντιπάλους αλλά αυτός δεν είναι νόμιμος λόγος για να αιτιολογηθεί η ποινική μας εμπλοκή ή ενοχή. Τα δήθεν εις βάρος μου/μας στοιχεία προσεγγίζονται με πολιτικούς όρους και όχι νομικούς.
Οι πράξεις που μας αποδίδονται στο κατηγορητήριο είναι συμβάντα που ΔΕΝ συνδέονται με οιονδήποτε τρόπο με την πολιτική ηγεσία της Χρυσής Αυγής. Σε κάθε περίπτωση ΟΥΤΕ καθοδηγήσαμε, ΟΥΤΕ εποπτεύσαμε, ΟΥΤΕ υποκινήσαμε πράξεις πολιτικής βίας. Η ένταση και η οργή που επικρατεί στην κοινωνία είναι απόρροια της οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης και δεν συνδέεται με τον πολιτικό και ιδεολογικό λόγο του κόμματός μας. Η προσπάθεια σύνδεσης αυτών των συμβάντων υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες.
Ιωάννης Λαγός"
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: