Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

H λάσπη εναντίον της Χρυσής Αυγής γυρίζει μπούμερανγκ στους συκοφάντες

H λάσπη εναντίον της Χρυσής Αυγής γυρίζει μπούμερανγκ στους συκοφάντες
Τα αδίστακτα εγχώρια όργανα των διεθνών τοκογλύφων είναι αποφασισμένα να ικανοποιήσουν και τις πιο σκληρές επιθυμίες των αφεντικών τους. Είναι διατεθειμένοι να καταστρέψουν ολοκληρωτικά τη Χώρα, να ξεπουλήσουν κάθε περιουσιακό της στοιχείο, να εξαθλιώσουν πλήρως τον Ελληνικό Λαό, αρκεί οι ίδιοι να διατηρήσουν τα προνόμιά τους, εξυπηρετώντας τα στενά συντηρητικά τους συμφέροντα. Γι΄ αυτό ακριβώς τον λόγο θεωρούν ως δεδομένο ότι πρέπει να εξοντωθεί κάθε είδους αντίδραση στα βρόμικα σχέδιά τους.
Τόσο καιρό έψαχναν μια αφορμή προκειμένου να τους δοθεί η ευκαιρία να εξαπολύσουν ευθεία επίθεση σε βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Το τραγικό συμβάν της Αμφιάλης διαμορφώθηκε και χρησιμοποιήθηκε κατά τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να εξαπολυθεί ένας ανήθικος, ανέντιμος και ουσιαστικά παράνομος πόλεμος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με εμφανή σκοπό να εξουδετερωθεί το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών νομικά, ποινικά, εκλογικά. «Στη δημοκρατία το φρόνημα δεν διώκεται» λένε προκλητικά και ψευδώς οι κήρυκες μιας δήθεν ισονομίας κι ενός νεφελώδους πλουραλισμού, τα οποία φυσικά ποτέ δεν τήρησαν.
Εμπνεόμενοι από ένα απύθμενο μίσος εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ δεν κρατούν κανένα πρόσχημα, θάβοντας εντελώς την άποψη μας. Τυφλωμένοι από την εμπάθειά τους και από τη λαχτάρα τους να ικανοποιήσουν τα αφεντικά τους ξεσκεπάζονται, αφού φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν κάνουν τίμια δημοσιογραφία, αλλά λειτουργούν ως εισαγγελείς κι εκτελεστικά αποσπάσματα του καθεστώτος. Αυτό έχει αντίκτυπο στον κόσμο, ο οποίος αντιλαμβάνεται ότι οι λαομίσητοι κονδυλοφόροι του Μπόμπολα, τον Ψυχάρη και των άλλων «νταβατζήδων» των ΜΜΕ, οι απολογητές του μνημονίου και της συγκυβέρνησης εκτελούν συγκεκριμένη και συντεταγμένη αποστολή.
Τα διάφορα «παπαγαλάκια» τύπου Πρετεντέρη, Τσίμα, Καψή δεν μπορούν να επηρεάσουν κανέναν, πέρα από όποιο κοινωνικό τους περίγυρο. Ταυτόχρονα, προσπαθούν να καλλιεργήσουν αισθήματα ενοχής και φόβου στους υποστηρικτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ για τις πεποιθήσεις τους. Μόνο που δεν τα έχουν υπολογίσει καλά οι υπάλληλοι του συστήματος. Έχουν χάσει κάθε επαφή με το γνήσιο Λαϊκό αισθητήριο και δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι η γνώμη του κόσμου εκεί έξω είναι εντελώς διαφορετική από το παραμορφωτικό κλίμα που δημιούργησαν τα στημένα ΜΜΕ, με ευφάνταστες ιστορίες και «μαϊμού» συνεντεύξεις. Τα διάφορα «ερπετά» της δημοσιογραφίας ας γνωρίζουν ότι έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά και ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα βγει πολύ πιο δυνατή από αυτή τη νέα (και πιο σοβαρή μέχρι τώρα) προβοκάτσια.
Γιώργος Μάστορας
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: