Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

1209398_635130223197695_2128611264_n
Γράφει ο Αντίοχος.
Πρώρα-πρώτα μια εξήγηση για τις σχετικά λίγες αναρτήσεις που είχαμε χθες: ο διαχειριστής της σελίδας και οι συνεργάτες της, από πολύ νωρίς μέχρι αργά το βράδυ, παράτησαν τα πληκτρολόγια και βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα…
Μερικές σύντομες παρατηρήσεις για όσα συμβαίνουν από χθες:
1ον) Είναι η πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση και δώθε που συλλαμβάνεται πολιτικός αρχηγός και βουλευτές κοινοβουλευτικού κόμματος, κι αυτό το επισήμαναν με υπερηφάνεια όλοι οι καναλόβιοι αστέρες!
2ον) Τις προηγούμενες ημέρες είχαμε την προπαρασκευή ενός πραξικοπήματος (με εφόδους της αστυνομίας σε γραφεία της Χρυσής Αυγής και σε οικίες στελεχών της, παρενοχλήσεις-προσαγωγές και συλλήψεις, κλίμα τρομοκρατίας από τα αριστερά ανδρείκελα του συστήματος κ.α.). Χθες, εκδηλώθηκε το πραξικόπημα, ένα πραξικόπημα της μνημονιακής συγκυβέρνησης της δυστυχίας μας και των «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» του… συνταγματικού τόξου, κατά ενός κόμματος. Ένα συστημικό πραξικόπημα!
3ον) Η όλη επιχείρηση σχεδιάστηκε από τα γνωστά κέντρα των παγκόσμιων εξουσιαστών-τοκογλύφων και εκτελέστηκε (είν’ αλήθεια με ζήλο…) από τους ντόπιους εντολοδόχους τους!
4ον) Η δικογραφία στηρίζεται σε έωλα στοιχεία –όπως υποστήριξαν έγκριτοι ανεξάρτητοι νομικοί- και πολύ σύντομα θα καταρρεύσει με γδούπο. Και να δούμε τότε που θα πάνε να κρυφτούν οι εμπνευστές και οι εκτελεστές των διώξεων!
5ον) Όλοι οι μεγαλοδημοσιογράφοι των καναλιών των «νταβατζήδων» πανηγύριζαν για τη «νίκη της δημοκρατίας». Ο λαός, όμως, τους γνωρίζει καλά. Είναι οι υπεύθυνοι και προπαγανδιστές της δυστυχίας του! Ομοίως, πανηγύριζαν και τα ξένα ανθελληνικά ΜΜΕ, αυτά που λένε πως «οι Έλληνες είναι τεμπέληδες», πως «δε μπορούμε να πληρώνουμε για την Ελλάδα», κ.τ.λ.
6ον) Η Χρυσή Αυγή θα μείνει και η αλήθεια θα θριαμβεύσει!
http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: