Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Κάλυψαν τον Ουρανό του Αιγαίου οι Τούρκοι...13 Τούρκικα Μαχητικά και Ε/Π απο το Βορρά ώς το Νότο !!!


Σουρωτήρι έκαναν οι Τούρκοι το Αιγαίο από το Βορρά μέχρι το Νότο με 13 συνολικά αεροπλάνα,ελικόπτερα και μεταγωγικά ...Οκτώ μαχητικά από τα οποία 6 F-16 και 2 RF-4 από τα 6 F-16 τα τέσσερα οπλισμένα ,τέσσερα Επιθετικά Ελικόπτερα και ενα CN -235 να καταγράφει τις κινήσεις άπλωσαν τα φτερά τους και κάλυψαν τον Ουρανό του Αιγαίου προχωρόντας σε 13 Παραβιάσεις ,την ώρα που οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις ταλανίζονται !



Είναι από τις λίγες φορές που εμείς που ασχολούμαστε καθημερινά με τα θέματα παραβιάσεων που δεν πιστεύουμε ότι είναι τόσο απλά και καθημερινά τα πράγματα ! Δυστυχώς όταν γράφαμε οτι οι Τούρκοι θα ξεσαλώσουν στο Αιγαίο και θα μας στέλνουν τα ότι πετάει και ότι πλέει δεν περιμέναμε τόσο γρήγορη επιβεβαίωση !

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 2 (6 Α/Φ & 2 Α/Φ) ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 5 (1CN-235 & 4 Ε/Π) ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 13 ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 9 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 4 ΕΜΠΛΟΚΕΣ : - ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

veteranos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: