Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

Ιδού το «δημοκρατικό τόξο»: Μήνυμα πρεζέμπορων στο φεστιβάλ της ΚΝΕ - BINTEO

Ιδού το «δημοκρατικό τόξο»: Μήνυμα πρεζέμπορων στο φεστιβάλ της ΚΝΕ - BINTEO
Το ότι το ΚΚΕ είναι ενάντια στο Σύνταγμα και τους νόμους της Ελληνικής Πολιτείας το γνωρίζαμε και – αντικειμενικά – δεν έχει γίνει ουδεμία προσπάθεια από το ΚΚΕ για να κρυφτεί αυτό το γεγονός. Παρόλα αυτά ουδεμία φορά έχει γίνει νύξη περί της νομιμότητας του συγκεκριμένου κόμματος. Στο πρόσφατο όμως φεστιβάλ της ΚΝΕ είχαμε και άλλο ένα περιστατικό, το οποίο κανονικά θα έπρεπε να απασχολήσει την Ελληνική Πολιτεία, αφού άπτεται ενός θέματος εξαιρετικώς επικίνδυνο για την Ελληνική Νεολαία.
Εκεί, λοιπόν, στα πλαίσια της «αλληλεγγύης» μεταξύ των «επαναστατικών» κινημάτων, στέλνονται ενίοτε μηνύματα συμπαράστασης από κομμουνιστικές οργανώσεις ανά τον κόσμο, οι οποίες ηρωοποιούνται στα μάτια των νεολαίων της ΚΝΕ, αλλά και στα μάτια των άσχετων παρευρισκόμενων. Πριν τέσσερις ημέρες, λοιπόν, προβλήθηκε το μήνυμα μίας κομμουνιστικής οργάνωσης της Κολομβίας, της FARC, το οποίο ήταν ουσιαστικά ο χαιρετισμός της συγκεκριμένης οργάνωσης προς το ΚΚΕ.

Ποια είναι όμως η συγκεκριμένη οργάνωση και ποιο είναι το ποιόν της; Η FARC (Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις Κολομβίας) είναι μία μαρξιστική οργάνωση, η οποία διενεργεί αντάρτικο εναντίον της κυβέρνησης της χώρας και θεωρείται τρομοκρατική οργάνωση. Ως εδώ όλα εμπίπτουν στον μη σεβασμό του ΚΚΕ για την νομιμότητα, γεγονός που ουδέποτε έχει απασχολήσει τις αρχές της Ελλάδας, αλλά δεν είναι το χειρότερο.

Η συγκεκριμένη οργάνωση, που προβλήθηκε από το ΚΚΕ, ως πηγές χρηματοδότησης της έχει την παραγωγή και το εμπόριο ναρκωτικών. Αυτό δεν είναι μόνο απόρροια των ερευνών που έχουν διεξαχθεί σχετικά με το ποιόν της οργάνωσης, αλλά αποτελεί ομολογία και των ίδιων των πρεζεμπόρων, φίλων του ΚΚΕ, αφού ο Σιμόν Τρινιδάδ, υψηλόβαθμο στέλεχος της FARC το είχε παραδεχθεί μιλώντας για φορολογία της οργάνωσης προς τα εργαστήρια παραγωγής ναρκωτικών.

Πέρα από το εμπόριο ναρκωτικών η συγκεκριμένη οργάνωση έχει επίσης κατηγορηθεί για απαγωγές, βιασμούς, χρήση παιδιών ως στρατιώτες, χρήση χημικών όπλων και πολλά άλλα. Αυτοί είναι οι φίλοι του ΚΚΕ και του λεγόμενου «συνταγματικού τόξου», αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά το πώς αντιλαμβάνεται την «συνταγματικότητα» η κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: