Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Χρήστος Παππάς: Κάτω τα χέρια από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα σώματα Ασφαλείας



Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς κατήγγειλε σήμερα από του βήματος της Βουλής τις παράνομες μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης του Μνημονίου για την διάλυση της Αστυνομίας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο Συναγωνιστής Παππάς δήλωσε χαρακτηριστικά: "Κάτω τα χέρια από τα σώματα ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Θα βυθίσετε τη χώρα στο χάος. Τα σώματα ασφαλείας και οι Ένοπλες Δυνάμεις ανήκουν σε ολόκληρο τον Ελληνικό Λαό".
Να σημειωθεί πως ο προεδρεύων της Βουλής, Γιάννης Τραγάκης ενοχλήθηκε από την παρέμβαση του Συναγωνιστή Παππά και πρόστρεξε να σημειώσει πως δεν δέχεται παραινέσεις. Η αλήθεια είναι πως η Νέα Δημοκρατία θέλει να διαλύσει εκ βάθρων την δομή και την οργάνωση των σωμάτων ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων και να δημιουργήσει ένα δικό της κομματικό στρατό.
Παραθέτουμε την είδηση για την τρομοκρατία και τους παράνομους ελέγχους που έχει εξαπολύσει η ηγεσία του Προ - Πο κατ΄ εντολήν Δένδια και Σαμαρά στα σώματα ασφαλείας. Ξεφτίλισαν τα πάντα: Έφοδος και έρευνες στην ΕΚΑΜ από το καθεστώς του μνημονίου
ΓΔΥΝΟΥΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ
Πριν από ελάχιστο χρόνο οι άνδρες της ΕΚΑΜ αντιμετώπισαν με επιτυχία και με τεράστιες προσωπικές θυσίες την συμμορία των αλβανών δολοφόνων με τα καλάσνικοφ. Την ώρα που η πολιτική ηγεσία του ΠΡΟ-ΠΟ έκανε τις διακοπές της και άραζε στους καναπέδες του υπουργείου, κάποιοι Έλληνες βρίσκονταν στα βουνά και έπαιζαν κορώνα-γράμματα τη ζωή τους. Σήμερα το απόγευμα η ίδια άθλια ηγεσία διέταξε τον απόλυτο εξευτελισμό των θεσμών και την ταπείνωση κάποιων εκλεκτών ανδρών.
Μεταφέρουμε αυτολεξεί από το διαδίκτυο: Έρευνα στην έδρα της ΕΚΑΜ στο Γουδί - Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων στις εγκαταστάσεις της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας στο Γουδί. Σύμφωνα με πληροφορίες ανοίγουν και ψάχνουν φοριαμούς και παίρνουν καταθέσεις.
Δεν θα σχολιάσουμε το γεγονός, καθώς η γνώμη μας για αυτούς που διοικούν το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ έχει ήδη καταγραφεί και θα ήταν κουραστικό να επαναλαμβάνουμε τα αυτονόητα. Θα προσθέσουμε όμως ότι οι Έλληνες αστυνομικοί έχουν αρχίσει πλέον να βράζουν από την άθλια, αντιδεοντολογική και παράνομη συμπεριφορά κάποιων κύκλων, που έχουν πλέον γίνει επικίνδυνοι για την δημόσια τάξη και ασφάλεια της χώρας.
http://www.xryshaygh.com



Δεν υπάρχουν σχόλια: