Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΚ !! Η μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή του κόσμου - Μας έκλεψαν 150 δισ. σε 4 χρόνια !!!




Ελλάδα: Μας έκλεψαν 150 ΔΙΣ., σε 4 χρόνια
Ένα ποσό που φθάνει κοντά στο 50% του Ελληνικού ΑΕΠ υπολογίζεται πως έχει απολεσθεί από την αγορά στην τετραετία της οικονομικής καταστροφής που άφησε η προδοτική κυβέρνηση του Τζέφρυ Παπανδρέου, και συνέχισαν οι δουλικές στην τρόικα κυβερνήσεις Παπαδήμου και (φον) Αντωνάκη την τετραετία 2009-2013 βάσει των στοιχείων του ΑΕΠ.


Πρόκειται για την μεγαλύτερη οικονομική καταστροφή που έχει υποστεί κράτος εν ειρήνη, συγκρίνεται μόνο με την καθίζηση των χωρών του πρώην ανατολικού μπλοκ, αλλά εκεί υπήρξε γεωπολιτική καταστροφή και αλλαγή καθεστώτος.
Πρακτικά, τίποτε δεν συγκρίνεται με αυτό που έκαναν στην Ελλάδα οι προδοτικές κυβερνήσεις μεταξύ 2009-2013.
Οι απώλειες της τάξεως των 122 δισεκατομμυρίων ευρώ έχουν προέλθει από τη μείωση μισθών, κοινωνικών δαπανών, την αύξηση της φορολογίας, αλλά και την απώλεια ρευστότητας στην αγορά.
Τα στοιχεία του προϋπολογισμού για την περίοδο 2009-2014 ανεβάζουν το ύψος των απωλειών από μισθούς στο δημόσιο τομέα στα 9,3 δισ. Ευρώ.

Αντίστοιχα οι δαπάνες για συντάξεις, υγεία και επιδόματα συρρικνώθηκαν από τα 49 δισ.ευρώ στα 39,1 δισ. Ευρώ με προοπτική να περικοπούν στα 38,5 δισ. Ευρώ το 2014.
Τι άλλο δηλαδή πρέπει να κάνουν οι μίσθαρνοι σιωνιστές ελληνόφωνοι πολιτικοί για να πάνε κατηγορούμενοι επί εσχάτη προδοσία;
Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

Χρήστος Μεϊντανάς\

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: