Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ !!! ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... Δεν υπάρχει συγκεκριμένο έγκλημα !!! - Μόνο "ένοχοι..." !!!




Δεν υπάρχει συγκεκριμένο "έγκλημα" για το οποίο να κατηγορούνται οι συλληφθέντες εθνικιστές πολιτικοί στοπόρισμα του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γ.Βουρλιώτη.


Είναι εννέα σελίδες το πόρισμα του αντιεσαγγελέα και περιγράφει αυτό που θεωρούν "οργάνωση της Χρυσής Αυγής" και τον τρόπο με τον οποίο αυτή λειτουργεί.
Το πόρισμα αναφέρει ότι "δεν χρειάζεται να υπάρχει κάποιο αδίκημα για να προβούν οι Αρχές στη σύλληψη των μελών, καθώς αρκεί και μόνο η συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση". Εδώ νομικοί κύκλοι εκφράζουν την απορία τους για την αυτόφωρη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αδίκημα.
Άλλοι νομικοί υποστηρίζουν "Θεωρήθηκε ένα ενιαίο έγκλημα η όλη τους δραστηριότητα και το αυτόφωτο το στοιχειοθετεί όπως νομίζει ο αντεισαγγελέας".
Επιπλέον, στο πόρισμα του εισαγγελέα αναφέρεται ότι θα γίνουν έρευνες και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος κάτι που σημαίνει ότι άμεσα θα ανοίξουν και τραπεζικοί λογαριασμοί στελεχών και βουλευτών.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ο γενικό γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Γιάννης Λαγός, ενώ ο Ηλίας Παναγιώταρος εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ και παραδόθηκε.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκεινται και αρκετές ακόμη συλλήψεις.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: