Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΡΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙΑ... ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ, ΑΛΛΑ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. παρά την ήττα τους στο Γράμμο- Βίτσι συνεχίζουν να μολύνουν την πατρίδα

Δυστυχώς για άλλη μια φορά η εγχώρια κομμουνιστική Αριστερά του θανόντος και ταφέντος μαρξισμού ασέβησε σε βάρος του έθνους και της Ιστορίας. Για τους κομμουνιστές και τους θλιβερούς συνοδοιπόρους τους φαίνεται πως όλα επιτρέπονται όταν πρόκειται για επαναστατική...γυμναστική. Και όλα αυτά είκοσι και πλέον χρόνια από τη στιγμή που κατέρρευσε ο υπαρκτός σοσιαλισμός στην Ανατολική Ευρώπη με όλα τα συντρίμμια και τα εγκλήματα (βλέπε Γκουλάκ) που άφησε πίσω του.
Συγκεκριμένα την Κυριακή 14-09-2013, τελέστηκε εκδήλωση εθνικής μνήμης στα Γιαννιτσά, λόγω της εκτελέσεως 120 κατοίκων των Γιαννιτσών από τους Γερμανούς την 14η Σεπτεμβρίου 1944. Στην εκδήλωση μνήμης πέραν των όλων επισήμων (παρευρέθηκαν οι οι βουλευτές της Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης, Ιορδάνης Τζαμτζής, Γιώργος Καρασμάνης και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος ενώ την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας-Θράκης Αθανάσιος Καρούντζος και η Βουλευτής του ΚΚΕ Ελένη Γερασιμίδου) έδωσε το παρόν και ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης της Χρυσής Αυγής Αντώνης Γρέγος.
Για να αποδοκιμάσουν την παρουσία του εθνικιστή βουλευτή οι σύντροφοι της Αριστεράς κατά την ώρα της ανάκρουσης του εθνικού μας ύμνου φώναζαν τα απαίσιας μνήμης συνθήματα :" Ε.Α.Μ-Ε.Λ.Α.Σ. - Ε.Π.Ο.Ν. και ποτέ ξανά φασισμός"! Αυτός είναι ο σεβασμός της ανερμάτιστης κομμουνιστικής αριστεράς απέναντι στα Ιερά και τα Όσια της πατρίδος μας.
Κατά τα άλλα οι αριστεροί μας έχουν κουράσει τόσα χρόνια λέγοντας ότι και από το χώρο τους υπάρχουν ...πατριώτες!!!
Αιδώς Αργείοι! Γινόμαστε για άλλη μια φορά παρατηρητές μιας ακόμη εθνικής προσβολής. Οι ιδεολογικοί απόγονοι του Άρη Βελουχιώτη, του Καπετάν Γιώτη και των καπετανέων με τα "κονσερβοκούτια" είναι ακόμη εδώ και σήμερα με το όπλο "παρά πόδα". Δεν αλλάξαν ούτε στιγμή. Πραγματική τους πατρίδα η σταλινική Σοβ. Ένωση και η Κούβα. Και όλα αυτά ελέω της μεταπολιτευτικής ανοχής των πάντων.
Πολύ φοβάμαι αν ο μη γένοιτο, τους επιτρέψουμε να επικρατήσουν θα μας φωνάζουν λίγο πριν μας ρίξουν σε κάποιο νέο πηγάδι ότι: ο " Μελιγαλάς χωράει και άλλους"...
Σύντροφοι ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!
http://www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: