Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Εγκληματίες από το Μπαγκλαντές κρατούσαν όμηρο ομοεθνή τους δεμένο με αλυσίδες


Εγκληματίες από το Μπαγκλαντές κρατούσαν όμηρο ομοεθνή τους δεμένο με αλυσίδες
Μπαγκλαντεσιανοί είχαν αλυσοδεμένο σκλάβο έναν ομοεθνή τους.Νέα υπόθεση απαγωγής και ομηρίας αλλοδαπού αποκαλύφθηκε πάλι στην Ηλεία.
Οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας βρήκαν έναν 22χρονο Μπαγκλαντεσιανό δεμένο με αλυσίδα από το πόδι σε μεταλλικό πάσαλο θερμοκηπίου για να μην το σκάσει. Η επιχείρηση των αστυνομικών εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ενημερώθηκαν οι Αρχές από ομοεθνείς του Μπαγκλαντεσιανού πως ο ίδιος κρατείται όμηρος σε θερμοκήπιο που χρησιμοποιείται ως κατοικία, από άλλους συμπατριώτες του. Οι δράστες εννέα τον αριθμό ζητούσαν χρήματα από την οικογένεια του θύματος στο Μπαγκλαντές και το ποσό των λύτρων έφτανε τις 5.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγγενείς του αλλοδαπού είχαν καταθέσει περίπου 2.000 ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό στο Μπαγκλαντές, ενώ οι δράστες είχαν πάρει και τα χρήματα που είχε πάνω του ο νεαρός.
Για ακόμα μια φορά έρχεται στο φως η ύπαρξη εγκληματικών ομάδων αλλοδαπών στις καλλιέργειες της Ηλείας που δεν διστάζουν μάλιστα να φτάσουν και στη δολοφονία. Όπως έχει γίνει δηλαδή σε άλλες δύο περιπτώσεις αλλοδαπών, όπου ομοεθνείς τους κατήγγειλαν στην Αστυνομία πως είχαν εξαφανιστεί και βρέθηκαν θαμμένοι σε Ανδραβίδα και Πηνεία. Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών είναι πλέον ανεξέλεγκτη, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες νέων πρωτοφανών περιστατικών. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πραγματική ζούγκλα. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΣΥΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ.
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: