Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Έλληνες Γιατροί: Νέα διάσταση του έργου μας στην προληπτική Ιατρική


Έλληνες Γιατροί: Νέα διάσταση του έργου μας στην προληπτική Ιατρική
Μέσα στα πλαίσια της δωρεάν παροχής υπηρεσιών στο τομέα της υγείας , οι Έλληνες Γιατροί προβαίνουν σε μια ακόμη κοινωνική προσφορά προς τον Έλληνα κατανοώντας την αξία της προληπτικής ιατρικής και την προσφέρει στους Έλληνες.

Ασκώντας κανείς την προληπτική ιατρική συμβάλει τόσο στην καίρια πρόγνωση η οποία ως γνωστό σώζει ζωές όσο και στη διασφάλιση οικονομικών πόρων στο τομέα της υγείας. Στόχος της Χρυσής Αυγής αποτελεί τόσο η σωστή ενημέρωση γύρω από θέματα υγείας όσο και η έγκαιρη διάγνωση.

Η απαρχή αυτής της υπηρεσίας θα ξεκινήσει από την τοπική των Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού και απευθύνεται για κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Θα επεκταθεί σε κάθε ελληνική γειτονιά και σε κάθε περιοχή με σκοπό πάντα την εξυπηρέτηση του Έλληνα . Θα διεξαχθεί, λοιπόν, δωρεάν καρδιολογική εκτίμηση στις 15 Απριλίου σε πιστοποιημένο χώρο ειδικού ιατρού- καρδιολόγου για όσους Έλληνες το επιθυμούν .

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν την δωρεάν καρδιολογική εκτίμηση , να το δηλώσουν στα γραφεία της τοπικής Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού.
Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού
πλατεία Μητροπόλεως
Δευτέρα και Πέμπτη 18.00 - 21.00
Τηλ. 6971 591201

Ευγενία Χρήστου
«Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν», Ιπποκράτης

http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: