Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τεράστια κοιτάσματα σε Ιόνιο και νότια Κρήτη - Γι’ αυτό έφεραν την Τρόικα και το ΔΝΤ!


Τεράστια κοιτάσματα σε Ιόνιο και νότια Κρήτη - Γι’ αυτό έφεραν την Τρόικα και το ΔΝΤ!
Η εδώ και δύο δεκαετίες πάγια θέση της Χρυσής Αυγής, πως ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος είναι ικανός να την κατατάξει μέσα στις πλουσιότερες παγκοσμίως χώρες, επιβεβαιώνεται πλήρως. Η επεξεργασία του 30% των σεισμικών απεικονίσεων, οι οποίες διεξήχθησαν από το Νοέμβριο του 2012 και μέχρι το Φεβρουάριο του 2013, από τη νορβηγική εταιρεία Petroleum Geo Services, πιστοποιεί το γεγονός ότι υπάρχουν κοιτάσματα πετρελαίου ή φυσικού αερίου τόσο στο Ιόνιο, όσο και νοτίως της Κρήτης. Τα δεδομένα τα οποία συνέλεξαν οι ερευνητές, αποδεικνύουν την ύπαρξη υδρογονανθράκων, οπότε ανοίγει ο δρόμος της εξόρυξης και εκμετάλλευσής τους. Ήδη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον από μεγάλες εταιρείες, όπως η αμερικανική Exon Mobile και η γαλλική Total. Σημειώνεται το γεγονός οτι η πλήρης αξιοποίηση των δεδομένων θα έχει ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2013, ενώ μέχρι σήμερα έχει επεξεργαστεί μόλις το 30% των δεδομένων, από τις σεισμικές έρευνες στις προαναφερθείσες περιοχές της ελληνικής επικράτειας.
Τα στοιχεία τα οποία έρχονται στο φως της δημοσιότητος, είναι αρκετά ώστε να εξάγουμε χρήσιμα και αναμφισβήτητα πολιτικά συμπεράσματα. Πρώτον, καταρρέει η σημερινή θέση της πολιτικής ηγεσίας του τόπου, η οποία επιβάλλει στο Λαό μας την πεποίθηση πως είμαστε μια χώρα φτωχή, καταδικασμένη να γυρνά στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες γυρεύοντας την ελεημοσύνη των «εταίρων» μας. Είναι δε χαρακτηριστικό της μεταπολιτευτικής προδοσίας του Καθεστώτος των διεφθαρμένων ότι ουδεμία συζήτηση έγινε για αξιοποίηση των κοιτασμάτων στον ελληνικό χώρο, μέχρι το έτος 2010. Αντιθέτως, οι κυβερνήσεις των ανδρείκελων του διεθνούς τοκογλυφικού συστήματος αρνούνταν ακόμη και αυτή την ύπαρξη κοιτασμάτων εντός των ορίων της ελληνικής επικράτειας!
Ως εκ τούτου, το δεύτερο συμπέρασμα το οποίο εξάγεται, είναι και το ουσιαστικότερο. Η επίσημη παραδοχή του ανθελληνικού Καθεστώτος, το οποίο κρατά όμηρο το Λαό μας στις διαθέσεις της συμμορίας των διεθνών τοκογλύφων, έγινε μονάχα όταν η προδοτική κάστα των μισελλήνων πολιτικών έριξε την Πατρίδα μας στα νύχια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Τρόικας. Αντιλαμβάνεται και ο πλέον αφελής την σκοπιμότητα και τη χρονική στιγμή αυτής της παραδοχής. Σκοπός των κομμάτων της υποδούλωσης στους ξένους και της εξαθλίωσης του Λαού μας είναι να ξεπουλήσουν τα πάντα στα αφεντικά τους. Να γιατί έφεραν τα Μνημόνια και τα υπερασπίζονται με τόσο ζήλο και φανατισμό, από τα κόμματα της διαφθοράς και της σαπίλας μέχρι τη στρατευμένη δημοσιογραφία των καθεστωτικών φερέφωνων.
Απέναντι σε αυτή τη ραδιουργία εις βάρος της Πατρίδος και του Λαού έχει ήδη ορθώσει το ανάστημά του ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή. Η εκχώρηση του εθνικού μας πλούτου στους δανειστές αποτελεί για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα τη μέγιστη προδοσία, οι συνέπειες της οποίας θα είναι καταστροφικότατες για το Έθνος μας. Να γιατί λυσσομανά το Καθεστώς της Προδοσίας ενάντια στο Κίνημά μας. Να γιατί ο Ελληνικός Λαός πρέπει να δυναμώσει ακόμη περισσότερο τη φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών!
http://www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: