Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Το ανθελληνικό Καθεστώς των νταβατζήδων συσπειρώνεται γύρω από τον Τσίπρα!!



Η παράκρουση των ανθελληνικών κύκλων όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων, εξαιτίας της συνεχούς ανόδου του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, έχει φτάσει σε επίπεδα τέτοια ώστε η πολιτική...

οικονομική και δημοσιογραφική νομενκλατούρα του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, να σπεύδει να συμμαχήσει με το τελευταίο ανάχωμα προ της πανηγυρικής οικοδομήσεως του Εθνικού-Λαϊκού Κράτους. Και το ύστατο αυτό ανάχωμα του παλαιού κόσμου ο οποίος γκρεμίζεται, δεν είναι άλλο από τον Αλέκο Τσίπρα και την μαρξιστοειδή του συμμορία.

Το γεγονός τούτο πιστοποιείται από τις συναντήσεις του προέδρου του Σύριζα με τους μεγαλοεκδότες-μεγαλοκαναλάρχες και εν γένει ιδιοκτήτες των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Καθώς φαίνεται και παρά τα οργανωμένα δημοσκοπικά ψεύδη τα οποία θέλουν τη Νέα Δημοκρατία να διατηρεί τις δυνάμεις της, η αλήθεια είναι μάλλον ζοφερότατη για την παράταξη της ελαφροδεξιάς. Προκειμένου μαζί με τη συγκυβέρνηση των τριών μνημονιακών κομμάτων να καταρρεύσει και το σύνολο του μεταπολιτευτικού εσμού, η στρατευμένη δημοσιογραφία εκλήθη (προφανώς υπό των υπερατλαντικών συμμάχων) να στηρίξει με όλες της τις δυνάμεις το τελευταίο μεταπολιτευτικό προπύργιο, το Σύριζα και συγκεκριμένα τον πρόεδρό του.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια έλαβαν πρόσφατα χώρα οι συναντήσεις του Αλέκου Τσίπρα με την οικογένεια Αλαφούζου, καθώς και με τον Σταύρο Ψυχάρη. Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, ο Τσίπρας φρόντισε να έλθει σε επαφή και με την «εφημερίδα των συντακτών», προκειμένου να διευρύνει το μέτωπο της συμμαχίας έναντι της Εθνικιστικής επέλασης. Πληροφορίες οι οποίες ήδη διαρρέονται από κύκλους της Κουμουνδούρου, φέρουν τον πρόεδρο του Σύριζα να επιδιώκει συνάντηση τόσο με τον ισχυρό άνδρα του «Πήγασου», Μπόμπολα, όσο και με τον μεγαλομέτοχο του τηλεοπτικού σταθμού Mega, Βαρδή Βαρδινογιάννη.Δύναται εύκολα κανείς να συμπεράνει πως οι παλαιές έριδες και η φαινομενική κόντρα των μεγαλοπαραγόντων του καταστροφικού Καθεστώτος της μεταπολίτευσης, αφήνονται κατά μέρος, ώστε να αντιμετωπιστεί με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο η καταγραφείσα και στις δημοσκοπήσεις αλματώδης αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής. Την έγκρισή τους άλλωστε, έχουν ήδη δώσει οι Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και η τοκογλυφική κάστα των Βρυξελλών, στις οποίες το αμέσως προηγούμενο διάστημα παρέδωσε τα διαπιστευτήριά του, ο πρόεδρος του Σύριζα.

Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν με τον χαρακτηριστικότερο τρόπο πως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βαδίζει μεθοδικά προς τον στόχο του. Επιβεβαιώνουν δε, τον αμετάκλητο τερματισμό εκ μέρους του Λαού μας, της ανοχής απέναντι στη προδοσία, τη σαπίλα και τη διαφθορά του μεταπολιτευτικού συρφετού ο οποίος εξαθλίωσε και ταπείνωσε τους Έλληνες, καθυβρίζοντας και κατασυκοφαντώντας τους. Ενάντια λοιπόν σε εκείνους οι οποίοι θέλουν (κι εργάζονται συστηματικά γι' αυτό) τον Ελληνικό Λαό έρμαιο της δουλείας των τόκων, προβάλλει απειλητικά για το Καθεστώς η μοναδική δύναμη εθνικής και λαϊκής αντίστασης: ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: