Τρίτη 3 Απριλίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΖΑ

Όλα δείχνουν ότι ο χώρος που θα "εγκαινιάσει" το σχέδιο κράτησης των παράνομων μεταναστών θα είναι στην Αμυγδαλέζα, κοντά ή και μέσα στις σχολές της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη όλα θα είναι έτοιμα λίγο μετά το Πάσχα, και θα μεταφερθούν εκεί οι πρωτοι 1.000 παράνομοι μετανάστες.

Ωστόσο, από το υπουργείο αποφεύγουν να μιλούν ανοικτά για τον χώρο και την περιοχή, αφού εκτός από τον Δήμο Αχαρνών και τους κατοίκους αντιδρούν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί.

Οπως δήλωσε στο Newsit o Δήμαρχος Αχαρνών Σωτήρης Ντούρος " να σας πω ότι είναι η αντίθετη όλη η τοπική κοινωνία. Δεν ξέρω ποιου ήταν η φαεινή ιδέα να κάνει στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Αμυγδαλέζα αλλά να θυμίσω οτι εκεί υπάρχει ένας πανεπιστημιακός χώρος, η ακαδημία της Αστυνομίας. Επί της ουσίας καταργείται ένας πανεπιστημιακός χώρος για να γίνει στρατόπεδο συγκέντρωσης λαθρομεταναστών. Επιπλέον η Αμυγδαλέζα βρίσκεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του Δήμου Αχαρνών και που το κράτος δεν έχει πληρωσει ποτέ ούτε ένα ευρώ. Εγώ συγκαλώ έκτακτο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα στις 9.00 το βράδυ και έχω καλέσει τους βουλευτές της περιφέρειας Αττικής γιατί η Αμυγδαλέζα βρίσκεται μέσα στον ιστό της πόλης, δίπλα σε σπίτια. Πραγματικά δεν περίμενα το 2012 να καταργούμε πανεπιστήμια για να κάνουμε στρατόπεδα συγκέντρωσης".
http://www.stoxos.gr/2012/04/blog-post_5544.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: