Πέμπτη 19 Απριλίου 2012

ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ!




Παρότι καταλαβαίνουμε το...νόημα της διπλανής "αφίσας" που κάνει θραύση στο Διαδίκτυο, εντούτοις δεν το δικαιολογούμε: Κι αυτό γιατί αφενός και οι ηλικιωμένοι είναι Έλληνες πολίτες με συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα ψήφου κι αφετέρου ίσως...δικαιολογούνται για τις αρτηριοσκληρωτικές επιλογές τους λόγω...ηλικίας!
Εκείνοι όμως που δεν δικαιολογούνται, είναι ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ της Πασοκ - Νδ Α.Ε που διέλυσε τη χώρα!


Ναι, καλά διαβάσατε: Πρόκειται συνήθως για νέους, βολεμένους για τα καλά ή υποψήφιους για ρουσφέτι, που ετοιμάζονται να ψηφίσουν εκείνους που έστειλαν στην ανεργία τουλάχιστον το 50% των συνομιλήκων τους!


Αυτά τα ελεεινά, βρωμερά και τρισάθλια κομματόσκυλα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να ψηφίσουν! Με κάθε τρόπο, εμποδίστε τους!


Η αλήθεια είναι πως πλέον δεν τολμάνε να εκφραστούν δημοσίως για τις...προτιμήσεις τους, όπως έκαναν κάποτε (ποιος ξεχνάει τα...επιχειρήματα τύπου "ψήφισε αυτόν για να σε διορίσει" κλπ!)!

Όμως, μπορείτε να τους "ψαρέψετε" θίγοντας διάφορα θέματα όπως η γνώμη τους για το Μνημόνιο, τους πολιτικούες αρχηγούς, τα σκάνδαλα κλπ.

ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ...ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ, ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΥ ΚΙ ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!


Διότι αυτοί οι πελάτες των κομματικών γραφείων έφτασαν την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού: Κι όχι μόνο αυτό, αλλά δεν νοιάζονται αν την...σπρώξουν στο βάραθρο, αρκεί εκείνοι να εξασφαλίσουν τη θεσούλα τους!

Η λύση, λοιπόν, είναι μία:
ΦΟΛΑ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΠΑΣΟΚ - ΝΔ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2012/04/6_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: