Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ "ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΙ" ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

ΑΠ' ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ... ΤΟ ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΣΑΔΙΚ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ "ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ" ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:

Στις 26 Απριλίου και ώρα 12 ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΣΥ Ιλχάν Αχμέτ επισκέφτηκε το κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη. Ο Ιλχάν Αχμέτ που έγινε δεκτός από τον Μουσταφά Αλή Τσαβούς -πρόεδρος του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη, παρείχε πληροφορίες σχετικά με τις εκλογές της 6ης Μαίου.

Ο πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς περιέγραψε πως δεν μετέχουν στις εκλογές λόγω του αντιδημοκρατικού πλαφόν του 3% καθώς και της διαδικασίας ανασύστασης του κόμματος. Επίσης ανέφερε πως θα κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να εισέλθουν στην βουλή Τούρκοι υποψήφιοι. Επίσης εξέφρασε την πίστη του πως ο κόσμος μας επιδεικνύοντας μεγάλη ευαισθησία θα στηρίξει τους Τούρκους υποψηφίους. Χάρισε επίσης μια πλακέτα προς ανάμνηση της σημερινής επίσκεψης και ευχήθηκε επιτυχία στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Ο δικηγόρος Ιλχάν Αχμέτ τονίζοντας την σημασία που έχει το κόμμα DEB για την μειονότητα ανέφερε πως σε κάθε περίπτωση θα παραμείνει σε επαφή μαζί τους.
Μια ώρα νωρίτερα, στις 26 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ κύριος Αχμέτ Χατζηοσμάν επισκέφτηκε το κόμμα Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη. O πρόεδρος Μουσταφά Αλή Τσαβούς υποδέχτηκε τον μουσαφίρη στα γραφεία και του περιέγραψε για ποιο λόγο δεν μετάσχουν ως κόμμα στις εκλογές της 6ης Μαίου.


Πριν τις δύο επισκέψεις των δύο ισχυρότερων υποψηφίων της Ροδόπης, είχαμε ανάλογη πασαρέλα στην Ξάνθη. Τελευταία επισκέφτηκε τα γραφεία του κόμματος DEB στην Ξάνθη, ο Τουρκές Χατζιμεμίς-υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία (ΔΗΣΥ).
Κατά την επίσκεψη που έγινε στις 24-4 δίπλα στον αντιπρόεδρο του κόμματος DEB και υπεύθυνο των γραφείων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου παραβρέθηκε και η ηγεσία του κόμματος στην Ξάνθη.


Αλλά και ο υποψήφιος βουλευτής Ξάνθης της Ν.Δ. Αντνάν Πετσενίκ των εκλογών που θα γίνουν στις 6 Μαίου, επισκέφτηκε τα γραφεία της οργάνωσης Ξάνθης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη. Στην επίσκεψη που έγινε στις 21 Απριλίου τον Αντνάν Πετσενίκ υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του κόμματος και υπέυθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και Ξανθιώτες-μέλη της διοίκησης του κόμματος.


Την ίδια ημέρα, πριν μια εβδομάδα δηλαδή, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, επισκέφτηκε και αυτός τα γραφεία Ξάνθης της κομματικής οργάνωσης του κόμματος Φιλία-Ισότητα-Ειρήνη (DEB). Στην συνάντηση που έγινε στις 21 Απριλίου τον Χουσεΐν Ζεϊμπέκ υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος της κομματικής οργάνωσης Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου καθώς και κομματικά μας στελέχη από την Ξάνθη.
http://thrakilive.blogspot.com/2012/04/deb_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: