Τρίτη 17 Απριλίου 2012

ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 5... ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΣΑΡΤΕΡ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ!


Ομάδα σλαβοσκοπιανών προσπάθησε νωρίτερα να εισβάλει επιτιθέμενη στην Αλβανική συνοικία της πρωτεύουσας του ψευδοκράτους... Με συνθήματα και πετροβολισμούς ομάδες νεαρών που συντονίζονταν μέσω αθλητικών οπαδικών σωματείων κατέλαβαν ο κέντρο της πόλης "πλαισιώνοντας" κάλεσμα ανθρωπιστικής βοήθειας στις οικεγένεις των 5 θυμάτων της Μεγάλης Πέμπτης. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι σε πολλές περιπτώσεις οι νεαροί δρούσαν με την ανοχή των αστυνομικών αρχών εναντίον αλβανών και αλβανικών περιουσιών.

Το ίδιο σκηνικό με εντάσεις σε επίπεδο δρόμο κυριαρχεί σεκάθε μικτή πόλη των Σκοπίων, κάτι που αναμένεται να κλιμακωθεί τις επόμενες μέρες! Οι εξελίξεις πάνω από τα προσωρινα βόρεια σύνορα μας μπορείνα είναι κυριολεκτικά ιστορικές κι η Ελλάδα πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι έτοιμη να διαχειριστεί τις αλλαγές προς όφελος της... Παρακολουθούμε και αναμένουμε!

Υπενθυμίζουμε ότι τα 4 από τα πέντε θύματα ηλικίας 18 εως 20 ετών βρέθηκαν εκτελεσμένα με τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα, από τρία διαφορετικά πυροβόλα όπλα, ενώ ο 5ος, 45 ετών, πλησίων του συμβάντος και προφανώς ένεκα της εκεί παρουσίας του. Όλοι ήταν σλαβόφωνοι... και η κοινή γνώμη στα Σκόπια έχει ήδη αποδώσει την ενέργεια σε αλβανική παραστρατιωτική ομάδα!

www.stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: