Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Νοθεία με έναν υποψήφιο!

Τα κατάφεραν!
Μέχρι τώρα φαινόταν αδύνατο να υπάρξει νοθεία σε εκλογές με έναν υποψήφιο. Όμως να που το ΠΑΣΟΚ φροντίζει να εκπλήσσει με τις δυνατότητες του, ξεπερνώντας και αυτούς τους ίδιους τους φραγμούς της λογικής. Ως γνωστόν, χθες διεξήχθησαν οι προεδρικές εκλογές στο ΠΑΣΟΚ, με το αποτέλεσμα να είναι ήδη προαποφασισμένο, αφού ο Βενιζέλος ήταν ο μοναδικός υποψήφιος. Παρόλα αυτά το ΠΑΣΟΚ έκανε τις εκλογές έτσι και αλλιώς για να μην χαθεί το δίευρω που θα έδινε ο οποιοσδήποτε θα πήγαινε να ψηφίσει σε αυτή την δημοκρατική φαρσοκωμωδία.
Πέραν αυτού το ΠΑΣΟΚ είχε και ένα άλλο στοίχημα να «παίζει» πίσω από αυτή την πραγματικά αστεία διαδικασία. Το στοίχημα ήταν να αποδείξει πως δεν έχει διαλυθεί τελείως και ότι ακόμα και σε αυτή την στιγμή υπάρχουν άνθρωποι που δεν ντρέπονται να πουν ότι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ. Το εγχείρημα, βεβαίως, δύσκολο, αφού συντόμως οι δημοσκόποι θα λένε ότι πολλοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ντρέπονται να το πουν, ακόμα και διαμέσω τηλεφώνου.
Εκεί ακριβώς είναι που ήδη αρχίζουν οι καταγγελίες για νοθεία. Καταγγελίες που προέρχονται από τον Στέφανο Τζουμάκα, παρολίγο υποψήφιο για την θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος λέει ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας μεταφέρονταν ψηφοφόροι από εκλογικό κέντρο σε εκλογικό κέντρο. Έτσι χρησιμοποιώντας το διάτρητο σύστημα ψηφοφορίας κατάφεραν να παρουσιάσουν ότι η πτώση των μελών του κόμματος ανέρχεται μόλις στο 66% των καταμετρηθέντων το 2007.
Γίνεται, οπότε , εμφανές το σε τι επίπεδα ατιμίας είναι διατεθιμένο το ΠΑΣΟΚ να φτάσει προκειμένου να συνεχίσει, από κοινού με το υπόλοιπο σύστημα, να ξεπουλά την Πατρίδα και τον Λαό.
http://xryshaygh.wordpress.com/2012/03/19/%ce%bd%ce%bf%ce%b8%ce%b5%ce%af%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%ad%ce%bd%ce%b1%ce%bd-%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%88%ce%ae%cf%86%ce%b9%ce%bf/

Δεν υπάρχουν σχόλια: